Σύζυγος υποψήφιας έβαζε σταυρούς στο όνομα της γυναίκας του


-Ιστορίες εκλογικής τρέλας στη Λάρισα: Σύζυγος υποψήφιας έβαζε σταυρούς στο όνομα της γυναίκας του

Ο άνδρας συμμετείχε εθελοντικά στην καταμέτρηση  των ψήφων στο Κιλελέρ - Δεύτερο περιστατικό στον Τύρναβο με γυναίκα που προσπάθησε να ψηφίσει με δύο ταυτότητες, αλλά λογάριασε χωρίς τον εκλογικό αντιπρόσωπο

www.protothema.gr
Δυο περιστατικά απόπειρας νοθείας των εκλογικών αποτελεσμάτων εντοπίστηκαν έγκαιρα σε ισάριθμα εκλογικά τμήματα περιοχών της Λάρισας και οι δράστες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Στο ένα από αυτά, μία 39χρονη γυναίκα συνελήφθη στον Τύρναβο όταν προσπάθησε να... διπλοψηφίσει!
Η γυναίκα ψήφισε την πρώτη φορά με την κανονική της ταυτότητα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε με άλλη ταυτότητα και διαφορετικά στοιχεία! Ωστόσο, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο εκλογικός αντιπρόσωπος την θυμήθηκε μόλις εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας την συνέλαβαν.
Σε άλλο εκλογικό τμήμα του Δήμου Κιλελέρ, ο σύζυγος μιας υποψήφιας που συμμετείχε εθελοντικά στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έγινε αντιληπτός να βάζει σταυρούς δίπλα στο όνομα της... γυναίκας του ή να προσθέτει σταυρούς στα ψηφοδέλτια που είχε συμπληρωθεί ο κανονικός αριθμός, έτσι ώστε να ακυρωθούν!
Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr, η κάλπη σφραγίστηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παραποίηση της εκλογικής διαδικασίας.

Σχόλια