Τριπλή ομολογία ενοχής από ΠΑΟ!


Όχι ένα δυο, όχι δυο, αλλά τρία «αυτογκόλ» έβαλε ο Παναθηναϊκός, χθες στην εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου παρέστη ως αντίδικος. Αν προτιμάτε, έχουμε να κάνουμε με τριπλή ομολογία ενοχής των «πρασίνων».
Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι οι «πράσινοι» ζήτησαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αν παραμείνει η πρωτόδικη απόφαση-τέρας να συνεχιστεί ο αγώνας χωρίς θεατές, άρα φοβούνται επεισόδια, άρα, ταυτόχρονα, παραδέχονται και ότι έγιναν επεισόδια. Επίσης, έτσι δικαίωσαν και τον Γερμανό διαιτητή Φριτζ, ο οποίος διέκοψε οριστικά τον αγώνα στο 70’, κρίνοντας ότι υπήρχε θέμα με την ασφάλεια των ρέφερι και των παικτών.  
Η δεύτερη ομολογία ενοχής από την πλευρά του ΠΑΟ έχει να κάνει με το ότι παραδέχθηκε πως υπάλληλοι της ΠΑΕ συμμετείχαν στα επεισόδια. Στην εκδίκαση προβλήθηκε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του Ολυμπιακού Σταδίου που αρχικά ο ΠΑΟ δεν ήθελε να προβληθεί, όμως η ένστασή του δεν έγινε δεκτή και ταυτόχρονα έγινε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού.
Από το βίντεο έγινε φανερή η κατάσταση που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ, με τους δυο δικηγόρους του Παναθηναϊκού να καλούνται από τον Δημήτρη Καρπετόπουλο να απαντήσουν για συγκεκριμένα άτομα που κυκλοφορούσαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου και στις κερκίδες, φορώντας διαπιστεύσεις. Ετσι παραδέχθηκαν ότι ήταν υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ελα όμως, που από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι συμμετείχαν στα επεισόδια, ειδικά στο «ντου» που έγινε στο 5’ εναντίον του πάγκου του Ολυμπιακού. Κατά τα άλλα, ζήτησαν ο Παναθηναϊκός να μην έχει ευθύνη για την οριστική διακοπή, ουσιαστικά να μην του αφαιρεθούν επιπλέον τρεις βαθμοί!
Το τρίτο «αυτογκόλ», η αν προτιμάτε η τρίτη ομολογία ενοχής, έχει να κάνει με το ότι η πλευρά του ΠΑΟ παραδέχθηκε ότι «κάποιοι ανεβοκατέβαιναν στις εξέδρες»! Επίσης, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καρπετόπουλος συμπλήρωσε: «Αναφέρθηκε ότι αποδοκιμάστηκε ο κ. Καραπαπάς. Όμως δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι εκπρόσωπος της ομάδας του Ολυμπιακού».
H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για υπομνήματα, άρα η κρίση της αναμένεται από την Τετάρτη και μετά.

Σχόλια