Επιβεβαίωση του πολέμου της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό


-Στην Κύπρο είχαν τέσσερα παιχνίδια της διοργάνωσης σε ημέρα (20/02) Champions League

«Άραγε, δεν ενδιαφέρει την ΕΠΟ να φέρουμε βαθμούς στην Ελλάδα; Δεν μπορεί να ορίζονται παιχνίδια κυπέλλου, μία εβδομάδα πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια», είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, επειδή η ΕΠΟ είχε ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου Λαμία-Ολυμπιακός στις 06/02, επιβαρύνοντας το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» πριν από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου. Οι… φωστήρες του Πάρκου είχαν καταφύγει στην δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν κενές ημερομηνίες και ότι η UEFA δεν τους αφήνει να ορίζουν αγώνες σε μέρες που υπάρχει Champions League ή Europa League!
Φυσικά, πρόκειται για δικαιολογία επιπέδου …νηπιαγωγείου. Εκτός αν η Κύπρος δεν ανήκει στην UEFA, καθώς προχθές η ΚΟΠ όρισε τέσσερις αγώνες κυπέλλου. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι έπαιξαν: Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΠΟΕΛ 0-3, Πάφος-Παραλίμνι 2-2, ΑΕ Λεμεσού-Ερμής Αραδίππου 4-0, Εθνικός Αχνας-Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών 1-3.
Τα παραπάνω αποτελούν επιβεβαίωση του πολέμου της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού. Παράλληλα, φαίνεται πως στο Πάρκο Γουδή δεν ενδιαφέρονται για το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβαρύνοντας το πρόγραμμα της μοναδικής ελληνικής ομάδας που αγωνίστηκε στην Ευρώπη. Ακόμη, με αυτά φαίνεται ή όχι ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να τα έχουν καλά μόνο με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ;
Το θράσος των αρμοδίων της ΕΠΟ είναι τόσο μεγάλο που όρισε τις ρεβάνς των ημιτελικών την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη τη Λαμία), όμως οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης ορίστηκαν στις 2-3 Απριλίου και οι επαναληπτικοί το διάστημα 25-26 Απριλίου. Λες και δεν υπήρχε ο μήνας Μάρτιος για την ομοσπονδία.
Οι άνθρωποι είναι ή όχι για πολλά γέλια;  

Σχόλια