Ένα νομοσχέδιο πάει κι έρχεται


Από τη μια πλευρά, προανάγγειλε το νομοσχέδιο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Υφυπουργός Αθλητισμού, δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2016, στέλνοντας ταυτόχρονα στον «κάλαθο των αχρήστων» νομοσχέδιο που ο Κοντονής είχε καταθέσει σε διαβούλευση. Και ο Βασιλειάδης έχει καταθέσει (δεύτερο) νομοσχέδιο σε διαβούλευση, όμως δεν το πήγε στη Βουλή.
Κάποια στιγμή, προέκυψαν πληροφορίες, επειδή υπήρχαν αντιδράσεις για όριο θητείας ή όριο ηλικίας για τους παράγοντες των ομοσπονδιών, όπως και από τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και τους φυσιοθεραπευτές, διέρρευσε ότι και το νομοσχέδιο Βασιλειάδη θα έχει την τύχη του νομοσχεδίου Κοντονή. Όμως, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασιλειάδης θα το καταθέσει στη Βουλή στις 19 του μήνα. Και επειδή βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο, θα πρόκειται για νομοσχέδιο προβολής και όχι ουσίας. Χώρια που δεν περιλαμβάνει αυτά που ο Υφυπουργός συμφώνησε με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ. Χώρια που ο Βασιλειάδης φοβόταν μην τον …στείλουν μέσω του ανασχηματισμού, που τελικά δεν ήταν ευρύς, αν και θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα, ένα τμήμα της πρώην Β’ Αθηνών.
Φυσικά, το νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει ούτε διάταξη για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών που είναι μια σοβαρή εκκρεμότητα για το συγκεκριμένο θέμα, επειδή αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει.