ΕΠΣ Ηρακλείου: Ποιοι φταίνε που η Εθνική δεν θα παίξει τον Ιούνιο στο Παγκρήτιο


ΕΠΣΗ: «Ο Λαμπρινός προδόθηκε από τους συνεργάτες του!»

Η επίσημη θέση της ΕΠΣ Ηρακλείου για τα χαμένα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία με σαφείς αιχμές για τη διοίκηση του σταδίου
www.neakriti.gr
Στην ΕΠΣΗ επικρατεί αναβρασμός για το θέμα του Παγκρητίου Σταδίου και γι' αυτό απόψε συνεδρίασε εκτάκτως η διοίκηση και μάλιστα ομοφώνως εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα.
Η διοίκηση Τζώρτζογλου εκφράζει την μεγάλη πικρία και δυσαρέσκειά της, τονίζοντας ότι η ΕΠΟ και ο Βαγγέλης Γραμμένος εξάντλησαν τις προθεσμίες αλλά και ο κ. Λαμπρινός είχε καλές προθέσεις, ωστόσο τονίζεται ότι ο δήμαρχος Ηρακλείου προδόθηκε από τους συνεργάτες του, τα στελέχη του σταδίου, που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για το ότι η Εθνική τον Ιούνιο δεν θα παίξει στο Παγκρήτιο.
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ για το Παγκρήτιο:
«Με συναισθήματα λύπης η ΕΠΣ Ηρακλείου ενημερώθηκε από την ΕΠΟ για τις τελευταίες εξελίξεις με το Παγκρήτιο Στάδιο και το γεγονός ότι τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών τον ερχόμενο Ιούνιο με Ιταλία και Αρμενία δεν θα γίνουν στο Ηράκλειο. Δυστυχώς είναι μια άσχημη εξέλιξη για το Ηράκλειο και την Κρήτη παρότι πριν λίγες εβδομάδες ήταν δεδομένο ότι η Εθνική Ελλάδας θα φιλοξενούνταν στο Παγκρήτιο από τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2020.
Πραγματικά έγινε μεγάλη προσπάθεια από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο κ. Γραμμένο, εξαντλώντας όλες τις προθεσμίες προκειμένου η Εθνική να αγωνιζόταν τον Ιούνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός παρά τις καλές του προθέσεις και υποσχέσεις που έδωσε προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες στο στάδιο εντός των απαιτούμενων ημερομηνιών, δυστυχώς και ο ίδιος «προδόθηκε» από συνεργάτες του, από στελέχη του σταδίου, από ανθρώπους που έχουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για το γεγονός ότι χάθηκαν τα δύο παιχνίδια του Ιουνίου.
Η οικονομική ζημία για το Ηράκλειο είναι τεράστια από αυτή την εξέλιξη, καθώς χάθηκε ο εμπορικότερος αγώνας ποδοσφαίρου που θα γινόταν ποτέ στο Ηράκλειο, αυτός ανάμεσα στις Εθνικές Ομάδες Ελλάδας και Ιταλία. Μας πικραίνει και μας δυσαρεστεί ως ΕΠΣΗ αυτό το γεγονός, έχοντας παλέψει εδώ και πολλά χρόνια, από το 2002, για να μετατρέψουμε το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο σε σπίτι της Εθνικής Ελλάδας.
Γιατί όσο και αν οι ολιγωρίες και οι παραλείψεις ορισμένων «γνωστών-αγνώστων» δεν επέτρεψαν στην Εθνική να έρθει εδώ τον Ιούνιο, όπως ήταν η επιθυμία του Άγγελου Αναστασιάδη και των διεθνών, εμείς ως ΕΠΣΗ θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε από το Σεπτέμβριο και έπειτα να φιλοξενήσουμε στο Ηράκλειο τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».