ΣΟΚ: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μ. Παλάσκας, υπέβαλλε μηνύσεις για ξυλοδαρμό από μπράβους! - Η εκλογική ΓΣ δεν ξεκίνησε ποτέΓεγονότα που δεν έχουν προηγούμενο έλαβαν χώρα πριν από το ξεκίνημα της ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, στο πλαίσιο των εκλογών που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα. Ο πρόεδρός της Μανώλης Παλάσκας κατάγγειλε στην αστυνομία ξυλοδαρμό του μετά από επίθεση που δέχθηκε από πέντε μπράβους, εκ των οποίων οι δυο ήταν Καρδιτσιώτες. Για αυτά τα άτομα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, αφού πρώτα πέρασε από νοσοκομειακές εξετάσεις, υπέβαλε μηνύσεις, όπως, σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση υπέβαλε και κατά δικηγόρου που εκπροσωπεί την αντιπολίτευση για απειλές.
Επίσης, συνελήφθη όλο το ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας (και ο Παλάσκας) μετά από μήνυση σωματείου,που επικαλέστηκε απόφαση αποκλεισμού του από τη Γενική Συνέλευση και κατ’ επέκταση από την ψηφοφορία. Μετά τα προαναφερόμενα γεγονότα-αίσχη αποχώρησε η πλειοψηφία των νόμιμων σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, παράλληλα μπήκαν μέσα διάφοροι και έτσι η εκλογική Γενική Συνέλευση δεν ξεκίνησε ποτέ.
Το παρών στην αίθουσα δίνει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον οποίο ο Μανώλης Παλάσκας στις 25 Ιανουαρίου έκανε καταγγελία ότι παρεμβαίνει στις εκλογές και μάλιστα τον αναφέρει ως «συνεργάτη Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας». Επίσης, στην πιο κάτω φωτογραφία, από την αίθουσα που ήταν να γίνει η ΓΣ, απεικονίζεται και ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου, πρώην νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ και νυν της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΚ. Υπενθυμίζουμε ότι με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας είχε ζητήσει να παραστεί ως παρατηρητής, όπως το ίδιο ζητούσε και από τους προέδρους των ΕΠΣ Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας και Φθιώτιδας.
Αυτή είναι η… εξυγίανση που θέλουν;
Εκλογές με βία και όχι μόνον;
Τέλος, η ΕΠΣ Καρδίτσας αποφάσισε την αναβολή των σημερινών και των αυριανών αγώνων.

Φωτογραφία από www.karditsalive.net: Αυτοί βρίσκονται μέσα στο χώρο όπου ήταν να γίνει η ΓΣ. Απίστευτο!!!!