ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: Το… ημερολόγιο της πίτας!


26 Ιανουαρίου: Ο μεγάλος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τιμήθηκε στην εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών και η εκδήλωσή της μετατράπηκε σε εκδήλωση συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ. Πάντως, λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο πρόεδρός της Δημοσθένης Κουπτσίδης δεν επέστρεψε στο ΔΣ της ΕΠΟ.
8 Φεβρουαρίου: Ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης και ο παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην μέλος της ΚΕΔ και πρώην διαιτητής, Μάλαμας Τεβεκέλης παρέστησαν στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών.
21 Φεβρουαρίου: Ο Μάλαμας Τεβεκέλης «σκόραρε» εκ νέου, καθώς παρέστη στην εκδήλωση της ΕΠΣ Θράκης, μαζί με τον «δικό μας Γραμμένο», όπως θα έλεγε και ο Ιβάν Σαββίδης.
Γιατί ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι οι μεγάλες ΠΑΕ που πάνε σε …κοπές πιτών; Γιατί αυτή η μόδα ξεκίνησε επί… εξυγίανσης, όμως ο συναγωνισμός τους καλά κρατεί;
Γιατί για κάποιους είναι Σάββατο αν και στο παρελθόν είχαν σχηματίσει ολόκληρη δικογραφία, ακολούθησε και η σχετική προπαγάνδα, μετά από μια τυχαία συνάντηση στο «Χίλτον»;
-Στην εκδήλωση της ΕΠΣ Αθηνών ήταν και ο Ατρόμητος και στην εκδήλωση της ΕΠΣ Θράκης και η Ξάνθη.

ΕΠΣ Θράκης: Παρουσία Γραμμένου, Πιαλόγλου, Τεβεκέλη και… υποψηφίων η κοπή της πίτας
www.thrakisports.gr
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Θράκης, παρουσία κορυφαίων παραγόντων.


Παρών ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος καθώς και εκπρόσωποι από όλες σχεδόν της Ενώσεις της Βόρειας Ελλάδας (την γειτονική Ξάνθη εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Γιώργος Πανίδης που είναι και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ με τον γενικό γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα και το μέλος Ειρήνη Γαλαχουσίδου ενώ τον Εβρο εκπροσώπησε ο πρόεδρός του Παντελής Χατζημαρινάκης με τον γενικό γραμματέα ).
Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμα ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Μάλαμας Τεβεκέλης και της ΠΑΕ Ξάνθη ο πρόεδρός της Άρης Πιαλόγλου. Από πολιτικούς παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του Συριζα Μουσταφά Μουσταφά, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.
Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων ενώ σύντομο λόγο απηύθυνε ο οικοδεσπότης πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, που ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους του για την παρουσία τους και τόνισε με νόημα ότι το ποδόσφαιρο δημιουργεί ισχυρές φιλίες και αυτές πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό να διαφυλάσσουν.
Για την ανάγκη να υπάρχει συνεργασια και αλληλεγγύη μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, που ζήτησε η Πολιτεία να βοηθήσει και αυτή στο μέτρο του δυνατού, κυρίως στο θέμα των υποδομών και κάλεσε όλους μαζί να ομονοήσουν, να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν ένα σχέδιο που θα βγάλουν από την κρίση το ποδόσφαιρο και συνολικά τη χώρα.
Τιμήθηκαν οι ομάδες και οι παίκτες που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν. Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Μαρία Τσιφλίδου.