ΕΠΣ Καρδίτσας: Κινήσεις πανικού από την αντιπολίτευση του Παλάσκα


Κάποιοι προσπαθούν να προκαταβάλουν την αθλητική δικαιοσύνη ή σε άλλη περίπτωση να δημιουργήσουν εντυπώσεις, όμως η ουσία είναι τελείως διαφορετική. Οι κινήσεις πανικού της αντιπολίτευσης της παράταξης του Μανώλη Παλάσκα, που είναι το μεγάλο φαβορί των εκλογών, δείχνουν ότι τα σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν τους θέλουν και αυτό φαίνεται από τις αλλεπάλληλες, αλλοπρόσαλλες, αβάσιμες και χωρίς ουσία προσφυγές τους.
Αφού δεν έπιασαν τόπο οι πιέσεις τους, καθώς τα σωματεία είναι στο πλευρό του Μανώλη Παλάσκα, το έριξαν στις προσφυγές στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οι οποίες συζητούνται την Παρασκευή.
Ετσι αποδεικνύουν ότι η… εξυγίανση έχει ένα πρόβλημα με τις δημοκρατικές διαδικασίες και προτιμούν τα δικαστήρια. Μάλιστα, προσπαθούν να καλλιεργήσουν και κλίμα για το αποτέλεσμα των προσφυγών τους που είναι να… γελάει κανείς!
Οι εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Παλάσκας έχει καταγγείλει παρεμβάσεις και πιέσεις προς τα σωματεία από άτομα που δεν έχουν σχέση με το τοπικό ποδόσφαιρο.