Όταν ο Γραμμένος ψάχνει για… κύκλους!


-Θεατής ο πρόεδρος της ΕΠΟ μπροστά στο Βατερλό της Εθνικής, σα να μην έγινε τίποτα!

Τα είχε χύμα, ήρθαν και τσουβαλάτα για την Εθνική ομάδα, καθώς η ήττα-ντροπή από την Εσθονία είχε χειρότερες συνέπειες. Η Ελλάδα υποβιβάστηκε στην τέταρτη θέση από πλευράς δυναμικότητας, όπερ σημαίνει ότι την περιμένει κλήρωση-βουνό στις 2 Δεκεμβρίου που θα βγουν οι όμιλοι για την προκριματική φάση του Euro 2020. Επίσης, συνέπεια του… ναυαγίου απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης ήταν να χάσει τη δεύτερη θέση, που θα της έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των πλέι οφ του Nations League, εφόσον η Φινλανδία προκρίνονταν μέσω των ομίλων του Euro.
Δηλαδή, χειρότερα δεν γίνεται για την Εθνική Ελλάδας, έτσι όπως την ξεφτίλισε η… εξυγίανση. Κι όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος δεν ανέλαβε ευθύνες για όλη αυτή την κατάσταση. Αν και ο υπ’ αρθμόν 1 αρμόδιος, και ταυτόχρονα υπεύθυνος, για αυτή την κατάσταση στις δηλώσεις του ήταν «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»…
Το μόνο που βρήκε να πει ήταν: «Εκλεισε ένας κύκλος στη διοργάνωση, αρχίζει ένας καινούργιος στον οποίο θα επικεντρωθούμε και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά στα προκριματικά του Euro»!
Πόσο κατώτερος των περιστάσεων είναι, αποδεικνύεται και από την δήλωσή του για τις άδειες κερκίδες, λες και ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών: «Ο λόγος ήταν προφανής, η όχι καλή πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση και η μη εμπορικότητα του παιχνιδιού αν θέλετε. Όλα αυτά, μαζί με τον κακό καιρό, συντέλεσαν στο να μην έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».
Πέρα βρέχει για τον Γραμμένο, και μη χειρότερα για την πλήρως απαξιωμένη Εθνική. Σα να μην έχει αντιληφθεί ότι για την, πέρα από κάθε όριο, ξεφτίλα ευθύνεται η διοίκησή του.

Σχόλια