Τρελή… κούρσα στους ορισμούς κάνουν οι ρέφερι που αδίκησαν τον Ολυμπιακό


-Κουμπαράκης, Φωτιάδης, Τζήλος, Σκουλάς, Ζαχαριάδης  έμειναν εκτός μόνο για δυο αγωνιστικές και ο Σέζος για μια!

 Από… υπερκόπωση κινδυνεύουν οι διαιτητές που σφύριξαν τους αγώνες του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, από τους οποίους οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παράπονα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, καθώς σε κάποια παιχνίδια νίκησαν, όμως σε όλα δεν έλειψαν τα λάθη σε βάρος τους. Κατά σειρά αναφερόμαστε στον Κουμπαράκη (Θράκης) για τον αγώνα Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 1-0, στον Φωτιάδη (Καστοριάς) στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0, στον Τζήλο (Λάρισας) που διαιτήτευσε Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1, στον Σκουλά (Θεσσαλίας) που τον έβαλαν Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1, στον Σέζο (Κιλκίς) στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-0 και στον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) στον αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων 1-0.
Απαντες έχουν …κουραστεί να παίρνουν ορισμούς! Με εξαίρεση τον Σέζο, που έμεινε εκτός μόνο για μια αγωνιστική, όλοι οι υπόλοιποι «έχασαν» από δυο, καθώς τόσες δεν ορίστηκαν ούτε πρώτοι, ούτε τέταρτοι!
Από τέσσερα ματς σφύριξαν οι Ζαχαριάδης, Τζήλος και σε άλλα τόσα σήκωναν ταμπέλες. Από τρία παιχνίδια διαιτήτευσαν οι Φωτιάδης, Σκουλάς και Κουμπαράκης και σε πέντε έδωσαν το «παρών» ως τέταρτοι. Ο Σέζος σφύριξε τρεις αγώνες και σε έξι μπήκε τέταρτος διαιτητής, δηλαδή στο πρωτάθλημα ο Περέιρα δεν τον χρησιμοποίησε μόνο μια αγωνιστική!
Ασφαλώς και πρόκειται για μεγάλη… σύμπτωση οι διαιτητές που αδίκησαν τον Ολυμπιακό να κάνουν τρελή… κούρσα στους ορισμούς των δέκα πρώτων αγωνιστικών! Μπορεί η ΚΕΔ να δώσει κάποια απάντηση γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς; Τόσο μεγάλη σύμπτωση είναι κι αυτή; Και γιατί να έχουμε… συμπτώσεις μόνο σε ότι έχει να κάνει με διαιτητές που οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν παράπονα;
Μια ακόμη μεγάλη… σύμπτωση, όπως αναφέραμε υπάρχουν πολλές, αποτελεί ότι από την… τρελή κούρσα των ορισμών δεν λείπει ούτε ένας από τους διαιτητές που αδίκησαν τον Ολυμπιακό! Το ένα θέμα είναι ότι δεν τιμωρήθηκε ούτε ένας! Όμως, πως γίνεται οι παρατηρητές να συμφωνούν με την άποψη της ΚΕΔ; Πολλές, πάρα πολλές, οι επαναλαμβανόμενες… συμπτώσεις. 
Βέβαια, το μεγάλο θέμα με τους Τζήλο, Σκουλά είναι ότι έγιναν και διεθνείς! Μάλιστα, η σχετική απόφαση ελήφθη μετά τους αγώνες Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος-Ολυμπιακός, αν και από το καλοκαίρι ήταν γνωστό ότι θα έπαιρναν το σήμα της FIFA. Αν και έκαναν λάθη και σε άλλα παιχνίδια. Τίποτα δεν επηρέασε την εισήγηση της ΚΕΔ! Τελειωμό δεν έχουν οι συμπτώσεις!