Μαίνεται ο «εμφύλιος» πόλεμος στην ΕΠΟ


Μπορεί κάποια πράγματα να μη φαίνονται προς τα έξω, όμως στο εσωτερικό της ΕΠΟ υπάρχουν πολύ μεγάλες κόντρες, όχι μόνο για την έδρα της Εθνικής. Για την ακρίβεια ψάχνουν λόγους για να «βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου», για να το γράψουμε λαϊκά.

Στο Πάρκο Γουδή έγινε χαμός, επειδή ένας σύμβουλος τράβηξε στο κινητό του σε βίντεο τον Αναστασιάδη, να μιλάει στο δικό του κινητό σε ώρα προπόνησης της Εθνικής. Το βίντεο εστάλη σε κάποιους άλλους, όμως την …είδηση διέρρευσε «ανταγωνιστής» του, επειδή ο πρώτος έχει καλές σχέσεις με τον Γραμμένο.
Παράλληλα, στην ΕΠΟ προέκυψε και ένα μεγάλο θέμα με αφορμή την αλλαγή ισορροπιών. Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης επανεξελέγη χθες στην προεδρία της ΕΠΣ Γρεβενών και αναμένεται να διεκδικήσει την επαναφορά του στο ΔΣ της ΕΠΟ, από όπου είχε αντικατασταθεί (από τον Πανίδη της ΕΠΣ Ξάνθης) λόγω κωλύματος.
Πλέον ο Κουπτσίδης δεν έχει το παραμικρό κώλυμα, αφού απηλλάγη από τη δικαιοσύνη. Όμως, το θέμα είναι ότι δεν προβλέπεται ξεκάθαρα ο τρόπος που θα επιστρέψει στο ΔΣ της ΕΠΟ, όπου φυσικά εξελέγη. Πάνω σε αυτό θα γίνει μάχη μεταξύ των δυο μπλοκ, του βορρά και του νότου. Αν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών μπει στο ΔΣ της ΕΠΟ το μπλοκ του βορρά χάνει την πλειοψηφία και θα είναι… ισόπαλο με το μπλοκ του νότου.