Γιατί «τρέμουν» στο Πάρκο το Αρης-ΠΑΟΚ


Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Η ΕΠΟ προγραμμάτισε για τις 25 Οκτωβρίου διοικητικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη, όλως τυχαίως την ημέρα που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βίντι για την τρίτη αγωνιστική του Europa Leagoue. Όμως, το πρόβλημα για το Πάρκο Γουδί δεν είναι αυτό!
Το πρόβλημα είναι ότι αύριο παίζουν Αρης-ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Superleague και φοβούνται παρατράγουδα σε περίπτωση που (χτυπάμε ξύλο) ξεφύγει η κατάσταση στο ματς. Δηλαδή, φοβούνται συγκέντρωση διαμαρτυρόμενων οπαδών την ώρα του ΔΣ. Ασφαλώς, και μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε πλήγμα για την εικόνα της …εξυγιαντικής ΕΠΟ! Ακόμη και αν προέρχεται από τον Αρη, ομάδα που φέρεται ο Γραμμένος να υποστηρίζει. Πριν γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ, τώρα θα είναι και ΠΑΟΚ, όχι επειδή είναι «δικός μας» αλλά επειδή είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας!
Απέφυγαν το λάθος
Το προηγούμενο ΔΣ της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2017 και ο χώρος που διεξήχθη ήταν το «Μακεδονία Παλλάς», συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Μια κίνηση που είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα, εκθέτοντας και την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, μέλη της οποίας (όπως και ο πρόεδρος Χούμπελ) έδωσαν το παρών. Όμως, αυτή τη φορά απέφυγαν το λάθος και για τις ανάγκες του ΔΣ της ΕΠΟ επιλέχθηκε άλλο ξενοδοχείο! Είναι που δεν καταλάβαιναν τι είχαν κάνει…