Ο απαράδεκτος κύριος Φούσεκ


Την δέσμευση περί παρουσίας του Περέιρα στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ, εντός Νοεμβρίου, προκάλεσε ο Τάκης Αγραφιώτης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υπέβαλε επίσημα αίτημα να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», καθώς τα λάθη σε βάρος του έγιναν με ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανιώνιος, ο Λεβαδειακός κτλ. Σε αυτό απάντησε ο Φούσεκ, με τον Τσέχο υπερσύμβουλο της ΕΠΟ να υποστηρίζει ότι στο επόμενο συμβούλιο θα ζητηθεί από τον Περέιρα να παραστεί. Με αυτό συμφώνησε και ο Γραμμένος.
Ο Ολυμπιακός υπέβαλε αίτημα για ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια του. Όμως, ο Φούσεκ, πέρα από τη δέσμευση ότι στο επόμενο ΔΣ θα παραστεί ο Περέιρα, είναι απαράδεκτος, καθώς το συγκεκριμένο αίτημα έπρεπε να είχε γίνει δεκτό από χθες. Είναι αδικαιολόγητος ο Τσέχος . Δηλαδή, αν το ΔΣ της ΕΠΟ γίνει στο τέλος Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα περνά από την… πριονοκορδέλα των Ελλήνων, όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές, όλο αυτό το διάστημα; Και στο κάτω κάτω γιατί να μην προωθήσει άμεσα το αίτημα στον Περέιρα;
Αλλωστε, ο Λάκοβιτς είχε δει με καλό μάτι παρόμοιο αίτημα να παίζουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού και δεσμεύτηκε ότι θα το προωθήσει στον Πορτογάλο. Είναι ένας ακόμη λόγος που ο Φούσεκ είναι απαράδεκτος. Ξένοι διαιτητές στον Ολυμπιακό πρέπει να μπουν άμεσα, επειδή οι Ελληνες δίνουν αφορμές. 
Αν η UEFA δεν έχει αντίρρηση, γιατί να έχουν οι άλλοι που «κάνουν ό,τι θέλει η UEFA»;  

Σχόλια