Η απαξίωση, της απαξίωσης, όλα υπέρ του ΠΑΟΚ!


-Μια καλή λύση για να μην ξεφτιλίζονται τα πάντα, είναι να εγκρίνουν το πρόγραμμα ο Βασιλειάδης και η αστυνομία.
Στα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, π.χ. Αγγλία, Γερμανία, βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα της σεζόν, πριν από τη σέντρα της κάθε αγωνιστικής περιόδου. Στην Ελλάδα η Superleague, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έβγαλε πρόγραμμα μέχρι την 11η αγωνιστική, παρόλα αυτά έγινε «σουρωτήρι», καθώς δεν λείπουν οι αλλαγές, με τελευταία την μετάθεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στις 29 αντί για την 28η Οκτωβρίου.
Και το… κερασάκι στην τούρτα; Η «λούφα» του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο! Μετά την αλλαγή μέρας του αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, δεν γινόταν να διεξαχθεί το παιχνίδι του με τον Εργοτέλη το διάστημα 30/10-1/11 που το καλεντάρι (χα, χα,χα!) έχει Κύπελλο.
«Μύθος» το πληρέστερο ρόστερ
Αρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης γλιτώνει ένα ματς μεσοβδόμαδα και θα παίξει, όποτε ευκαιρήσει για να μην επιβαρυνθεί το «πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών»! Για τους αρμόδιους είναι λεπτομέρεια, αν με την κίνηση αυτή, μετά το πρωτάθλημα, απαξιώνουν και το Κύπελλο, καθώς προέχει το… καλό του ΠΑΟΚ.
Λεπτομέρεια αποτελεί αν μετά το πρωτάθλημα, ξεφτιλίζουν και το Κύπελλο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο το ένα σκάνδαλο ακολουθεί το άλλο. Όλα για το… καλό του ΠΑΟΚ, μάλλον σύμπτωση θα είναι. Όμως, μαζεύονται πολλές!
Η αστυνομία δεν έγραψε τίποτα για τα επεισόδια πριν από το ματς Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Αρης, όπου υπήρξε και τραυματισμός αστυνομικού και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, άρα η γηπεδούχος ομάδα δεν αντιμετώπισε απειλή αφαίρεσης τριών βαθμών. Μήπως, έγραψε κάτι για τη φονική φωτοβολίδα που πέταξε οπαδός του στη Νέα Σμύρνη;
Κι όμως, ψηφίζουν!
Φτάσαμε στο σημείο ο Βασιλειάδης και η αστυνομία να ορίζουν αγώνες! Προσέξτε, κάνουν αλλαγές σε πρόγραμμα που ψηφίζουν στη Λίγκα.
Αντίθετα, ο Ολυμπιακός αν και είχε φορτωμένο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Μίλαν, ΑΕΚ δεν ζήτησε καμία αλλαγή. Και ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να κάνει πολλές αλλαγές στο Μιλάνο.
Υ.Γ. Αλλαξε η μέρα και ο αγώνας ΑΕΚ-Αρη που θα γίνει Κυριακή 28/10 αντί για Σάββατο 27/10! «Κερδίζει» μια μέρα μετά το ματς με τη Μπάγερν που γίνεται Τρίτη 23/10.