Άρχισε η δικαστική έρευνα για τις εκλογές της ΕΠΟ!


-Να ευχηθούμε... καλή αρχή; Ή μήπως θα πρέπει να το θεωρήσουμε κάτι σαν... «αρχή του τέλους»; Αποκαλύπτει ο Μανώλης Γαβαθιώτης
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
www.gavros.gr
Όπως και να έχει, η είδηση έχει ως εξής. Η Πταισματοδίκης Χίου κάλεσε για ανάκριση, στις 5 Νοεμβρίου τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου Κώστα Νικολαΐδη, με θέμα ακριβώς τα όσα συνέβησαν πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ στην τοπική Ένωση και είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσει η μέχρι τότε διοίκηση, η προσκείμενη στον Γιώργο Σαρρή και να αναλάβει διοίκηση του συγκεκριμένου παράγοντα, προσκείμενη στις «δυνάμεις» της λεγόμενης «εξυγίανσης» ( όρος πού πλέον εκλαμβάνεται ως ειρωνεία ).
Τα όσα συνέβησαν πριν από εκείνες τις τοπικές εκλογές, περιγράφονταν τότε με τα μελανότερα χρώματα από τον τοπικό Τύπο αλλά και από ανταποκρίσεις σε κεντρικότερα ΜΜΕ. Ανάμεσά τους και οι επισκέψεις των συνεργατών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου.
Βεβαίως, η κλήση της Πταισματοδίκου Χίου δεν μπορεί να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Είναι πιθανό να εντάσσεται σε γενικότερη δικαστική ενέργεια, πού θα «εγγίξει» και άλλες ΕΠΣ, εξ όσων είχαν καταγγελθεί παρόμοια γεγονότα, ακριβώς προκειμένου να αλλάξουν οι υπάρχουσες διοικήσεις και να αντικατασταθούν από νέες, εξ εκλεκτών τότε της ίδιας «εξυγίανσης».
Το τι θα πει κατά την ανάκριση στην Ανακρίτρια ο κ. Νικολαϊδης, λογικά δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία δικαστική «εμπλοκή» στη συνέχεια της υπόθεσης, αφού είναι βέβαιο ότι η δικαστική έρευνα δεν θα σταθεί στο πρόσωπό του, αλλά θα κληθούν ΠΟΛΛΟΙ από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων εκείνων των ημερών : Εντός και ΕΚΤΟΣ Χίου.
Παρατηρούμε λοιπόν, ότι η Δικαιοσύνη ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ επιτέλους για ένα τόσο σοβαρό θέμα, πού τόσο ΕΠΛΗΞΕ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα -για να επανέλθω στην αρχή ου κειμένου- αν αυτό θα είναι μια «καλή αρχή», ή «αρχή του τέλους» για το κεφάλαιο «εκλογές της ΕΠΟ», είναι μία άλλη ιστορία, πού θα φανεί από τις εξελίξεις.