Δοκιμάζονται οι σχέσεις Superleague-ΕΠΟ


-Όλα άρχισαν από την αλλαγή της προκήρυξης από  την ομοσπονδία, όπου λένε ότι δέχονται πόλεμο
Ο κόσμος το’χει τούμπανο... Όλα άρχισαν με αφορμή την προσφυγή της Superleague κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας να μην επικυρώσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, με συνέπεια ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας να δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Στη συζήτηση της υπόθεσης η Λίγκα έκανε λόγο για «πραξικοπηματική» απόφαση ενώ η ΕΠΟ μετά την απόφαση έκανε λόγο για δικαίωσή της.
Όμως, η συγκεκριμένη υπόθεση είχε ως συνέπεια να ανοίξει και μια σειρά άλλα θέματα, όπως «προδίδει» η ατζέντα του προγραμματισμένου για την Παρασκευή (28/09) ΔΣ της διοργανώτριας. Για παράδειγμα οι ομάδες αντιδρούν στην απόφαση της ΕΠΟ για προπληρωμή των αμοιβών των διαιτητών, θέλουν μείωσή τους, όπως το ίδιο ισχύει και για τα παράβολα που καταβάλλουν για δικαστικές υποθέσεις. Βλέπετε, δεν περνούν απαρατήρητες οι υψηλές αμοιβές στους τρεις ξένους αρχιδιαιτητές αλλά και οι αμοιβές, επίσης πρόκληση για την κοινωνία σε άλλα στελέχη της ΕΠΟ, παράλληλα με το… ρεσιτάλ προσλήψεων της διοίκησης Γραμμένου.
Το άσχημο κλίμα διαφαίνεται από το γεγονός ότι ουδείς από την διοργανώτρια προσκλήθηκε για τους εκτός έδρας αγώνες της Εθνικής στην Εσθονία και στην Ουγγαρία, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο οποίος παρέστη στο Ταλίν και στη Βουδαπέστη. Την ίδια στιγμή από το Πάρκο Γουδή υπάρχουν διαρροές ότι δέχονται από τη διοργανώτρια.
Αναλυτικά όλα τα θέματα που θα συζητηθούν την Παρασκευή στην Superleague: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28/9/2018 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Superleague.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Συζήτηση για θέματα του Συνεταιρισμού, των Π.Α.Ε. και του πρωταθλήματος που σχετίζονται με την Ε.Π.Ο., 2/ Συζήτηση επί των τηλεοπτικών συμβάσεων των Π.Α.Ε. , 3/ Έγκριση ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και σύγκληση ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, 4/ Έγκριση προγράμματος αγώνων 7ης – 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, 5/ Αίτημα Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ αναφορικά με ορισμό ξένων διαιτητών, 6/ Έγκριση κανονισμού παρατηρητών, 7/ Διάφορα.