ΕΠΣ Ηλείας: Πετυχαίνει η πρωτοβουλία Κουλούρη για την έκδοση της Κάρτας Υγείας, συνεχίζεται ο έλεγχος


Συνεχίστηκε ο προαθλητικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών των Σωματείων ΕΠΣ Ηλείας που θεσπίστηκε από την ΕΠΣΗ, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας, Κώστα Διαμαντόπουλο και Γιάννη Λέντζα, στο Κρατικό Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με ποδοσφαιριστές των Σωματείων ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ & ΔΙΓΕΝΗΣ ΧΑΡΙΑΣ.
Μεγάλη είναι η συνεισφορά του καρδιολόγου κ. Αντωνακόπουλου Τάκη ο οποίος προβαίνει εθελοντικά και πέραν του ωραρίου του στον καρδιολογικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών και σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο τυχόν πρόβλημα, ο ποδοσφαιριστής θα παραπέμπεται για περαιτέρω έλεγχο στην Πάτρα, σε συνεργασία με τον καθηγητή καρδιολογίας στο νοσοκομείο του Ρίου Περικλή Νταβλούρο.
Είναι μία πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ και του Προέδρου της κ. Άρη Κουλούρη ο οποίος είχε ανακοινώσει το παραπάνω προτζεκτ εδώ και περίπου 6 μήνες έχοντας δεσμευτεί προσωπικά ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να επιτύχει την έκδοση της κάρτας υγείας του ποδοσφαιριστή με γνώμονα την αποφυγή  αιφνιδίων θανάτων στα γήπεδα λόγω καρδιολογικών προβλημάτων.