Ανατροπή και… γκολ για τον βοηθό Χασάν Κούλα!


Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε η… ανατροπή με τον διεθνή βοηθό Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και δεν πρόκειται να χάσει το σήμα της FIFA. Αλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η δεύτερη ευκαιρία στους κομμένους της Superleague θα δοθεί την Παρασκευή (28/09), ημέρα που κλήθηκαν να τρέξουν Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), ανέβηκε το καλοκαίρι, οι βοηθοί Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής), Παλαμίδας (Λακωνίας), φυσικά και ο Κούλα, ενώ ο Καραβασίλης δεν θα προσέλθει, επειδή κρεμάει τη σημαία του για επαγγελματικούς λόγους.
Προσέξτε τη λεπτομέρεια για τον Χασάν Κούλα. Τρέχει την Παρασκευή, ενώ η προθεσμία για να δηλωθούν οι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί στη FIFA λήγει τη Δευτέρα. Ποιος από τα φαβορί χάνει τη θέση του; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ο Αθηναίος Απτόσογλου ή Πατρινός Μεϊντάνας…
Το καλοκαίρι ο Κούλα ήταν να βγει από τους πίνακες, ίσως επειδή έκανε σοβαρό λάθος στο περσινό ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ  με τον Ατρόμητο (2-0). Στο 19’ Σάκχοφ έκανε τακουνάκι και σκόραρε από κοντά ο εκτεθειμένος Πέλκας.