Χωρίς όριο ξεφτίλας!


-Ο Ελβετός Φενταγί που αντικαθιστά τον συμπατριώτη του Σέρερ είναι στην τρίτη κατηγορία της UEFA, εκεί που μπαίνουν οι νέοι διεθνείς…
Εκεί που με την ΚΕΔ των Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα! Τελικά, δεν έχουν όριο ξεφτίλας! Απόδειξη ότι πάνε από το κακό στο χειρότερο, πιο ανίκανοι δεν γίνεται, είναι ότι ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΔ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Σαν Φενταγί.
Για να καταλάβετε ότι κάθε φορά βάζουν και νέο πάτο, όπου έχουν φτάσει εδώ και καιρό, ο Φενταγί ανήκει στην τρίτη και τελευταία κατηγορία της UEFA, όπου μπαίνουν οι νέοι διεθνείς διαιτητές! Παράλληλα, ο Σέρερ ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Πιο χαμηλά για να φτάσει ο Περέιρα με την παρέα του δεν έχει! Αραγε, θα σταματήσει η FIFA αυτή την κατρακύλα;
Ο Φενταγί είναι 37 ετών και είναι διεθνής από το 2016. Απόδειξη της απειρίας του, σε αντίθεση με την  ηλικία του, αποτελεί ότι δεν έχει δικαίωμα να σφυρίξει αγώνες των ομίλων του Europa League, καθώς επαναλαμβάνουμε ότι ανήκει στην κατηγορία που μπαίνουν οι νέοι διεθνείς.
Ο Φενταγί συνολικά σφύριξε 20 διεθνείς αγώνες. Απόδειξη του πόσο (δεν) τον… υπολογίζει η UEFA είναι ότι φέτος, σε συλλογικό επίπεδο, τον έβαλε μόνο στο πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, συγκεκριμένα στον αγώνα Σούντβα (Λιθουανίας)-ΑΠΟΕΛ 3-1. Επίσης, για το UEFA Youth League 2017-2018 σφύριξε Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-0. Σε επίπεδο Εθνικών τον βάζουν σε αγώνες ομάδων Κ 21 και κάτω! Για τα προκριματικά του  Champions League σφύριξε δυο αγώνες και ισάριθμους για τα προκριματικά του Europa League, στα δυο χρόνια που είναι διεθνής.
Συμπέρασμα: Οι ξένοι της ΚΕΔ παίζουν με τη φωτιά, εκτός αν θεωρούν επιπέδου… ταμ ταμ το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Ελληνες διαιτητές! Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι ήρθαν για να φτιάξουν την Ελληνική διαιτησία!
Το «καυτό» ερώτημα: Γιατί, ντε και καλά, να μπει Ελβετός και να μην βρουν έναν ρέφερι ανώτερης κατηγορίας από άλλη χώρα; Ακόμη, και για αυτό είναι ανίκανοι!