Ο Περέιρα εκτέθηκε με Κουμπαράκη, Τζιώτζιο


Κουμπαρακης και βοηθός Τζιωτζιος  (ο θεός να τον κανει) έδωσαν ρεσιτάλ  παλι χθες στο Περιστέρι (Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2). Πέναλτι καθαρό πάλι γαργάρα το έκανε ο Κουμπαρακης (όπως και στο ματς Ολυμπιακός Λεβαδειακός υπέρ του Ολυμπιακού που και πάλι  στη φάση είχε ύπνο βαθύ και ο Τζιώτζιος ). Ο Τζιώτζιος με τα οφσάιντ δεν το έχει το παιδί και το ερώτημα είναι με ποια κριτήρια τον επέλεξαν για να τον ανεβάσουν. Πάλι έκοβε και έραβε κατά τύχη και ό,τι κάτσει. Και όμως, αυτοί οι ακατάλληλοι δεν τιμωρούνται ούτε για μια αγωνιστική για τα   μάτια του κόσμου την ώρα που υπάρχουν διαιτητές και βοηθοί που δεν έχουν πάρει ορισμό !!!!
Γιατί άραγε;
Αυτή είναι η διαιτησία που μας επιβάλουν ο Περέιρα και οι συν αυτώ για να μας κουβαλάνε τις …βεντέτες του εξωτερικού, κάτι άσημους Φινλανδούς. Θυμίζουμε ότι στον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0 ο Κουμπαράκης δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ντιόγκο και ο Τζιώτζιος είδε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του παίκτη του Λεβαδειακού.
Διαβάστε και το ξέσπασμα του προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος τόνισε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν σφυρίζουν καλά και κάποιος λόγος θα υπάρχει που λείπουν από τις μεγάλες διοργανώσεις.
Αναλυτικά:
«Οι αποφάσες του διαιτητή μάς αδίκησαν και μας υποχρέωσαν στην ήττα.
Κακώς κράτησε καθυστέρηση μόνο για 4 λεπτά. Γενικά, ήταν πολλά τα λάθη σε βάρος μας και σε κρίσιμες περιπτώσεις.
Το φαινόμενο είναι γενικότερο με τη διαιτησία, από την ημέρα που ήλθα στην Ελλάδα.
Πολλές κακές διαιτησίες. Καθοριστικές. Δεν σφυρίζουν καλά οι’Ελληνες διαιτητές. Αυτή είναι μία πραγματικότητα, θα πρέπει να είναι επαγγελματίες οι διαιτητές και να μας σέβονται.
Πρέπει να βελτιωθούν. Λείπουν από όλες τις μεγάλες διοργάνωσες. Kάποιος λόγος θα πρέπει να υπάρχει για αυτό…».