Χα, χα, χα! Βάζουν ρέφερι και βοηθούς να δουν ΑΕΚ-Μπενφίκα

Για γέλια και για κλάματα η… εκπαίδευση για το VAR

Το τμήμα διαιτησίας απέστειλε επιστολή στους ρέφερι και στους βοηθούς της Superleague και τους ζητεί  να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ-Μπενφίκα, να εκτελέσουν εικονικά χρέη VAR, «συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας , σε 'πραγματικό'  χρόνο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης,τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα».

Δηλαδή μια τρύπα στο νερό.
-Ποιος τους είπε ότι οι διαιτητές έχουν όλοι το συνδρομητικό κανάλι που μεταδίδει τον αγώνα; Τι θα πει να έχουν, αν δεν μπορούν να το πληρώσουν; Δεν παίρνουν τις ίδιες αμοιβές με αυτούς που διαλύουν την ελληνική διαιτησία. 

-Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε αγώνας συγκεκριμένης ελληνικής ομάδας; Το συνδρομητικό μεταδίδει όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League…
-Δεδομένου ότι πρόκειται για ματς ελληνικής ομάδας με μια του εξωτερικού πως εξασφαλίζεται η ουδετερότητα; Αν ήταν έτσι θα η UEFA έβαζε Ελληνες διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ ή Πορτογάλους σε αυτά της Μπενφίκα.
-Αν κάποιοι εργάζονται εκείνη την ώρα πως θα ασχοληθούν με αυτή την αστειότητα;
-Οι βοηθοί διαιτητές τι σχέση θα έχουν με το VAR; Μόνο διαιτητές περιλαμβάνει το εγχείρημα.

-Πίτσες, πιτόγυρα και μπύρες επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας;

Αναλυτικά η επιστολή:
Εκπαίδευση VAR

ΠΡΟΣ Διαιτητές-Βοηθούς διαιτητές 
Συνεχίζοντας την εκπαιδευτική δραστηριότητα για το VAR, καλείστε να παρακολουθήσετε την Τρίτη 2-10-18 ,στις 22.00 , «ζωντανά» στην τηλεόραση, τον αγώνα για τους ομίλους του UCL, ΑΕΚ-BENFICA,  κατά τη διάρκεια του οποίου θα «εκτελέσετε» εικονικά, χρέη VAR, συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας , σε «πραγματικό» χρόνο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που θα σας αποσταλεί, για κάθε συμβάν στον αγώνα, που κατά την κρίση σας, εμπίπτει σε διαδικασία ελέγχου με βάση πάντα το πρωτόκολλο χρήσης VAR.
Για τυχόν ερωτήσεις-διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση : ….@..... ,από την οποία θα λάβετε και την ηλεκτρονική φόρμα.