Οι επιτροπές της ΕΠΟ στο «μικροσκόπιο» του Φούσεκ - Παρέστη στην ΕΙΜ


Αν και Αύγουστος ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ δουλεύει με υψηλούς ρυθμούς. Η παρουσία του στο Πάρκο Γουδί είναι καθημερινή, ενώ υπενθυμίζουμε ότι πλέον είναι και μόνιμος κάτοικος Αθήνας.
Μόλις ο Τσέχος ολοκληρώσει τη… μελέτη της λειτουργίας της ΕΠΟ θα ασχοληθεί και με τις επιτροπές της. Δηλαδή, πόσες είναι, τι αρμοδιότητες έχουν, αν κρατούν πρακτικά, ποιες και τι είδους αποφάσεις έχουν λάβει, όπως φυσικά και με τα βιογραφικά των προέδρων ή των εκπροσώπων ενώσεων που τις στελεχώνουν.
Προβλέπουμε να υπάρχουν… εκπλήξεις και μάλιστα δυσάρεστες, όχι μόνο για τον συνολικό αριθμό τους. Ειδικά αν ζητήσει και πρακτικά συνεδριάσεων!
Δυσάρεστη έκπληξη με Δέδε
Ο Φούσεκ, ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, ήδη διεμήνυσε ότι θα παρίσταται όχι μόνο στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας αλλά και σε αυτές των επιτροπών της. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, του έκανε άσχημη εντύπωση (κι άλλη κίτρινη κάρτα στον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ) πως σε αυτές δεν έδινε το παρών ο Αλέξης Δέδες! Προφανώς, είχε άλλες προτεραιότητες…
Στην συνεδρίαση της ΕΙΜ
Η πρώτη συνεδρίαση που παρακολούθησε ο Φούσεκ ήταν της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών. Παρέστη, την Πέμπτη (09/08), μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα, Αλέξη Δέδε που τώρα τελευταία είναι πολύ αγχωμένος…