ΣΔΠ Φθιώτιδας: «Κανένα πρόβλημα με την ΕΠΣ»


Με αφορμή την ανάρτησή μας «ο ΣΔΠ Φθιώτιδας πραγματοποιεί ξεχωριστή συγκέντρωση από την ΕΠΣ», υπήρξε επικοινωνία από τον Σύνδεσμο των Διαιτητών της Φθιώτιδας και μας τόνισαν ότι «πρόκειται για καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση που έχει τυπικό χαρακτήρα. Στη συγκέντρωση της Δευτέρας θα είναι παρούσα και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας με την ένωση. Οσον αφορά στο που θα γίνονται οι συγκεντρώσεις είναι ένα θέμα που θα διευθετηθεί, καθώς κι εμείς έχουμε οικονομικά προβλήματα. Επίσης, θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για διάφορα διαδικαστικά θέματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΠ Φθιώτιδας για τη συγκέντρωση της Δευτέρας:
Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.
H ανακοίνωση του ΣΔΠ Φθιώτιδας:
Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι διαιτητές , εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου μας , την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας (Λυκούργου 6).
***Πάντως, εμείς δεν υπονοήσαμε κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις.Απλά, μας έκανε εντύπωσε που την πρόσκληση δεν απευθύνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ομως, μας απάντησαν ότι αυτό γίνεται κάθε χρόνο.