ΠΕΡΕΪΡΑ: «Όσοι δουλεύουν κάνουν λάθη, αλλά δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις»

ώπαααααα!
-Α πα πα πα!
-Ουαουουου!
-Η ΕΠΣ Αχαϊας πήγε να διαμαρτυρηθεί αλλά τα... άκουσε και από πάνω!
-Μεγάλη παράλειψη: Επρεπε να τον συγχαρούν και να του ζητήσουν συγγνώμη
ΠΕΡΕΪΡΑ: «Όσοι δουλεύουν κάνουν λάθη, αλλά δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις»

www.gnomip.gr
Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση των ανθρώπων της ΕΠΣ Αχαΐας στην Αθήνα, με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα.
Στο τραπέζι… από την ΕΠΣ Αχαΐας ήταν ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ, ο νέος πρόεδρος της επιτροπής, Ανδρέας Τριανταφυλλίδης και ο αναπληρωτής γραμματέας, Δημήτρης Σαρρής. Απ’ την άλλη πλευρά μαζί με τον Περέιρα ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης και ο Δημήτρης Καλύβας.
Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αχαΐας εξέφρασαν έντονα τα παράπονα και την απογοήτευσή τους για τους πίνακες και το κλίμα που επικρατεί στην Αχαΐα. Επίσης, αναφέρθηκαν στη φοβερή κριτική που έχει δεχτεί η ένωση από τον Τύπο, που τους θεωρεί αποτυχημένους, ενώ τους τόνισαν ότι ευνοήθηκε ο Βορράς και όχι ο Νότος, με την Αχαΐα να είναι πιο αδικημένη.
Ο Περέιρα απ’ την άλλη, τόνισε ότι «όσοι δουλεύουν κάνουν λάθη, αλλά δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις στο έργο μας και αν έχετε στοιχεία μπορείτε να τα ρίξετε στο ‘‘τραπέζι’’».
Ο νέος πρόεδρος της επιτροπής, Ανδρέας Τριανταφύλλης ήταν οργανωμένος, έχοντας όλα τα στοιχεία που έδειχναν ότι οι διαιτητές αδικήθηκαν βάσει της βαθμολογίας που είχαν. Ο Περέιρα ανέφερε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, αναφέροντας ένα παράδειγμα. Στη βαθμολογία μπορεί κάποιος διαιτητής να πήρε 7.40 και εν συνεχεία από το βίντεο να έκριναν ότι ο βαθμός του θα έπρεπε να ήταν πιο χαμηλός. Δηλαδή με λίγα λόγια οι αξιολογήσεις έγιναν και από τα βίντεο που είχαν στη διάθεσή τους.
Πάντως, φάνηκε ότι ο Παπαδόπουλος είναι αυτός που αδικήθηκε πιο πολύ απ’ όλους και ευελπιστούν ότι τον Αύγουστο που θα γίνουν κάποιες προσθήκες θα είναι και κάποιος Αχαιός διαιτητής ανάμεσα σ’ αυτές.