Ούτε τα προσχήματα με τον Ευαγγέλου


-Ο Περέιρα προορίζει για διεθνή τον διαιτητή που έδωσε πέναλτι σε φάση εκτός περιοχής κατά του Ολυμπιακού και αλλοίωσε τη βαθμολογία

Κάποιος να ...μαζέψει τον Περέιρα, επειδή αν κάνει τέτοιους ορισμούς και στο πρωτάθλημα, δηλαδή αν συνεχίσει τα ίδια, θα γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια της Πορτογαλίας, κάτι που ισχύει ήδη για τα παρδαλά κατσίκια της Ελλάδας. Ο αρχιδιαιτητής συνεχίζει την ίδια φιλοσοφία με πέρσι που οι ρέφερι έπαιζαν 100-0 σε βάρος του Ολυμπιακού και 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Ο Περέιρα, δεδομένου ότι άδειασαν θέσεις για τρεις διεθνείς (μετά την αποπομπή των Καλογερόπουλου, Αρετόπουλου, Μάνταλου), δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα και δείχνει ότι προορίζει για διεθνή τον Ευαγγέλου (Αθηνών) και τον όρισε τέταρτο σε αγώνα του Europa League. Ναι, είναι ο απίθανος διαιτητής, με τον οποίο γελάνε ακόμη οι φίλαθλοι, με το πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού που καταλόγισε στον αγώνα με τον ΠΑΟ σε φάση που έγινε στην …Καστέλα και όχι μέσα στην περιοχή των «πρασίνων»!
Σα να μην έφτανε αυτό, με το κραυγαλέο λάθος του Ευαγγέλου, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και δεν αλλοιώθηκε μόνο το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και η βαθμολογία της σεζόν 2017-18. Αν υπήρχε ισονομία στη διαιτησία, ο Ευαγγέλου, ο οποίος έκανε λάθη και σε άλλα παιχνίδια, έπρεπε να μείνει εκτός πινάκων και όχι να τον υπολογίζουν για διεθνή, καθώς το να δώσει ένας ρέφερι πέναλτι σε φάση εκτός περιοχής είναι λάθος που σημαδεύει την καριέρα του. Πρόκεται για φάση που ένας διαιτητής πρέπει να κιτρινίζει από ντροπή.
Για την ιστορία ο Ευαγγέλου ορίστηκε τέταρτος στη διαιτητική ομάδα του Τάσου Παπαπέτρου στον αγώνα του Europa League, Ουίπεστ-Νέφτσι, στις 19/07/2018 στη Βουδαπέστη και θα τη συμπληρώσουν οι Τρύφων Πετρόπουλος (α΄ βοηθός), Καμπούρης Βασίλειος (β΄ βοηθός).