Τζώρτζογλου: «Προκαλεί οργή και αγανάκτηση η θρασύτατη παρέμβαση του κ. Βασιλειάδη»


- Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου εξαπολύει και επίθεση κατά της ΕΠΟ

«Ο υφυπουργός αθλητισμού σχεδιάζει και προγραμματίζει, συνομιλεί και συνεδριάζει με UEFA και FIFA, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζωρτζόγλου στην επιστολή του προς την ΕΠΟ, τη Λίγκα και τις ενώσεις όλης της χώρας. Παράλληλα, ο Κρητικός παράγοντας, με αφορμή το πλάνο αναδιάρθρωσης και όλους του χειρισμούς που γίνονται ή δεν γίνονται, δεν κρύβει την έκπληξή του για τη βουβαμάρα από τους θεσμικούς φορείς και για αυτό τον λόγο εξαπολύει και επίθεση προς την ΕΠΟ, τονίζοντας: «Ως πότε η Ομοσπονδία θα τηρεί στάση σιωπής σε αυτή την κατάσταση; Ως πότε οι Ενώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μένουν έρμαια στη σκιά συμφερόντων;»
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου ξεκάθαρα αναφέρει ότι «προκαλεί οργή και αγανάκτηση η θρασύτατη παρέμβαση του κ. Βασιλειάδη», ενώ δεν κρύβει και την αγωνία του για τα σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,  καθώς τονίζει: «Διαβάζουμε ότι έχει εξασφαλίσει (σ.σ. ο υφυπουργός) 30.000.000 για να επιδοτήσει ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου μέσω της κρατικής ΕΡΤ και την ίδια στιγμή 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση 10 χρόνια».
Αναλυτικά:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΟ, ΠΑΕ SUPER LEAGUE, ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ
ΠΑΕ SUPER LEAGUE   
ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ               
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ηράκλειο 12 - Ιουνίου - 2018


Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι..
Με απορία, αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Συμβαίνουν πολλά όμως εκείνο που μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση είναι το γεγονός της θρασύτατης παρέμβασης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις διοργανώσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο πόσος θα πρέπει να είναι ο αριθμός των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ… Χθες 12, σήμερα 20, αύριο πιθανότατα 40 ή ίσως και 80.
 Διαβάζουμε ότι έχει εξασφαλίσει 30.000.000 για να επιδοτήσει ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου μέσω της κρατικής ΕΡΤ και την ίδια στιγμή 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση 10 χρόνια.
Ο υφυπουργός αθλητισμού σχεδιάζει και προγραμματίζει, συνομιλεί και συνεδριάζει με UEFA και FIFA, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου... Και όμως η βουβαμάρα συνεχίζεται...
Ως πότε η Ομοσπονδία θα τηρεί στάση σιωπής σε αυτή την κατάσταση; Ως πότε οι Ενώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μένουν έρμαια στη σκιά συμφερόντων;
Στις 29 Ιουνίου στην Γ.Σ της ΕΠΟ στην Αθήνα θα πούμε περισσότερα...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ