«Εχασε» τους διαιτητές ο Πορτογάλος

Σα να μην έφτανε το σκάνδαλο με τον Κομίνη (που τον όρισαν την 30ή αγωνιστική αλλά μετά τον... εξαφάνισαν), ο Περέιρα αναγκάστηκε να ορίσει ξένο διαιτητή για τον τελικό Κυπέλλου, επειδή δεν τα έβρισκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, απαξιώνοντας ταυτόχρονα όλους τους ρέφερι του πίνακα της Superleague. Επίσης, επειδή ο ίδιος, όταν είχε αναλάβει δήλωσε ότι «μια τέτοια απόφαση εκ μέρους μου (σ.σ. ορισμός ξένου ρέφερι) θα ήταν σαν να έστελνα σε όλους τους διαιτητές μήνυμα ότι τους θεωρώ ακατάλληλους», ο Πορτογάλος έχει εκτεθεί και υπάρχει θέμα.
Με όλα αυτά, ο Περέιρα έχασε τους διαιτητές, ενώ το χάσμα μεγαλώνει, επειδή δεν τους ενημερώνει πότε θα γίνουν τα αγωνιστικά τεστ, οι γραπτές εξετάσεις, τα σεμινάρια και πότε θα βγουν οι πίνακες. Επειδή, έτσι δείχνει ότι δεν τους υπολογίζει. Απορούμε τι κάνει ο Ισπανός Μάριν που ήρθε για να σώσει την κατάσταση, όμως ο Ισπανός αγνοείται, όπως και ο Πορτογάλος.
Είναι πρωτόγνωρο να μην ξέρουν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς… Λες και οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές, δεν έχουν προσωπικότητα, δεν έχουν οικογένειες, δεν είναι καν άνθρωποι.

Τέτοια πράγματα όχι απλά δεν ξανάγιναν, πουθενά δεν γίνονται. Αν οι εδώ αρμόδιοι ζουν σε άλλο κόσμο, ας τους βάλει μυαλό η FIFA και η UEFA,,,
Επίσης, που είναι η διαφάνεια;

Σχόλια