Μπαλαφούτης: «Κάμερες στο Καραϊσκάκη και στη Γέφυρα»


Πυρά εναντίον του αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαϊας, Κώστα Ντάσιου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της ένωσης, Δημήτρης Μπαλαφούτης, ο οποίος καταδικάζει τη συμπεριφορά του στην προχθεσινή ΓΣ της ΕΠΣ Αχαΐας. Επίσης, αφήνει και κάποιες αιχμές.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Μπαλαφούτη:
«Η διαρκής προσπάθεια της παράταξης μας για ευρεία συναίνεση και χαμηλούς τόνους για άλλη μια φορά δεν βρήκε  ανταπόκριση στη χθεσινή ΓΣ της ΕΠΣΑ. Αιτία αυτή τη φορά ήταν η άστοχη και προσβλητική απέναντι στο ΠΡΟΣΩΠΟ μου επίθεση του αν. ταμία της ΕΠΣΑ Κ. Ντάσιου που μάλιστα έτυχε της πρωτοφανούς ανοχής του προέδρου της ΕΠΣΑ Α. Δανιήλ.
Σκοπός της απρόκλητης αυτής επίθεσης βέβαια, αλλά και όλων όσων θλιβερών διαδραματίστηκαν χτες, ήταν ο προφανής! Να μην συζητηθούν οι όροι της απευθείας «προεδρικής» η οποίος άλλο είχε εμπλοκή ανάθεσης έργου, (χωρίς διαγωνισμό-εξωφρενικού κόστους), στην εταιρεία silktech του προγράμματος  primavera και των συναφών εργομετρικών μετρήσεων. 
Φυσικά διαχώρισαν τη θέση τους και δεν είχαν καμία συμμετοχή στα ως άνω θλιβερά διαδραματίστηκαν τα μέλη της ΕΠΣΑ: Βουκελάτος, Οδ. Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος, Θεωδωρόπουλος, Πλώτας και Σαρρής.
Η παράταξη μας στο εξής δεν πρόκειται να αποδεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ !         
Υ.Γ.: Καταδικάζουμε απερίφραστα την προσωπική και αναίτια επίθεση του ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΣΙΟΥ προς τον Ταμεία της ΕΠΣΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΟΔΥΣΣΕΑ, συμπεριφορά που σε κάθε περίπτωση δεν συνάγει σε μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑ.
Υ.Γ.: Είναι ευρέως γνωστό ότι υπάρχουν καταγραφικές κάμερες ασφαλείας τόσο στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, όσο και στη Γέφυρα Ρίου-….Αγρινίου. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι είναι ακριβά τα μεταφορικά έξοδα …
ΘΑ ΕΠΑΝΈΛΘΩ.                 ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ