ΕΠΟ για γέλια και για… κλάματα

-Το απόλυτο ξεγύμνωμα της διοίκησης Γραμμένου στη χθεσινή Γενική Συνέλευση, που έδειξε ότι δεν υπάρχει Ομοσπονδία!

Η απόλυτη ξεφτίλα της ΕΠΟ αναδείχθηκε στη χθεσινή ΓΣ της ομοσπονδίας, όπου ο απολογισμός της θητείας της διοίκησης Γραμμένου μετατράπηκε σε μπούμερανγκ. Από τη μια πλευρά ήταν τα πυρά της FIFA και της UEFA με την αυστηρή κριτική του τοποτηρητή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Μπιορν Βασάλο, ταυτόχρονα με την εξαγγελία της παράτασης της θητείας της Επιτροπής Παρακολούθησης και της έλευσης του ξένου υπερσυμβούλου.

Από την άλλη πλευρά η ΕΠΟ βγήκε στη… σέντρα και από τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ενώσεων. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι δημιουργήθηκε η αίσθηση πως πρόκειται για ομοσπονδία για γέλια και για κλάματα. Αυτή η ΕΠΟ δεν μπορεί να λειτουργήσει, καθώς σαν να μην έφταναν οι ξένοι παράγοντες που έρχονται ο ένας μετά τον άλλον, υπάρχει και η… βροχή των κυβερνητικών παρεμβάσεων στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να μην ξεχνάμε και τον εμφύλιο μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Ουσιαστικά από όλα αυτά προκύπτει πως δεν υπάρχει ΕΠΟ στην κανονική της μορφή, παρά ένα… έκτρωμα και η διοίκησή δεν μπορεί να λειτουργήσει. «Απέτυχαν και δεν το παραδέχονται», σχολίαζαν, μετά το τέλος της ΓΣ, στα πηγαδάκια οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ενώσεων, αφού με τις ομιλίες αρκετών προηγήθηκε το απόλυτο ξεγύμνωμα.
«Αυτή η εικόνα της ΕΠΟ δεν  μπορεί να πάει άλλο. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε για πολύ ακόμη να είμαστε σε ποδοσφαιρικό μνημόνιο και να περιμένουμε τους ξένους να μας λένε τι θα κάνουμε» ακούστηκε επίσης.