Ποια FIFA; Μόνο Βασιλειάδης!


***Ο Υφυπουργός ...διαφημίζει και στο εξωτερικό τις παρεμβάσεις του στο ποδόσφαιρο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία αμολάει... αετό!

Αφού ...έλυσε τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο πάει από το κακό στο χειρότερο χάριν και των παρεμβάσεών του για να γίνεται... εξυγίανση υπέρ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Βασιλειάδης αποφάσισε να βάλει τάξη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα διαφημίζει και στο εηωτερικό τις κρατικές παρεμβάσεις του στο ποδόσφαιρο και την ίδια ώρα στην FIFA απορούν γιατί διασύρονται διεθνώς.
Πρόκειται για κατάντια των FIFA και ο UEFA, αφού ο Υφυπουργός Αθλητισμού κουνάει το δάκτυλο στις υπερκείμενες αρχές, που όμως είναι απασχολημένες με την… εξυγίανση, μας συγχωρείται το πώς θα επιστρέφει η κανονικότητα στην Ελλάδα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Πάντως, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δηλώνει ότι ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ενωση «να κυριαρχήσουν οι αρχές της σωστής διοίκησης» στο ποδόσφαιρο! Και σα να μην έφτανε αυτό είχε και σχετική συζήτηση με τον Πορτογάλο ομόλογό του.
Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση που έδωσε ο Βασιλειάδης στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο στη συζήτηση των αρμόδιων υπουργών σε θέματα αθλητισμού: «Μην φανταστείτε ότι τα προβλήματα στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικά. Για παράδειγμα, βρισκόμουν προχθές με τον Πορτογάλο ομόλογό μου. Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ προκάλεσαν απίστευτα επεισόδια. Σε όλη την Ευρώπη, τα προβλήματα είναι ίδια και είναι αποτέλεσμα της οικονομικής στρέβλωσης που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και οδηγούν σε ανταγωνισμό χωρίς όρους. Πρέπει να μπουν κανόνες και η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι αρωγός σε ένα εξορθολογισμό και στο να κυριαρχήσουν οι αρχές της σωστής διοίκησης. Γι’ αυτό δίνουμε τη μάχη για να παρθούν αυτές οι πρωτοβουλίες».
Μια άλλη παράμετρος μπορεί να είναι ότι η FIFA και η UEFA πρέπει να έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες του Βασιλειάδη στο ποδόσφαιρο. Να δείτε τελικά που για αυτό τον λόγο δεν θα πάει για Βουλευτής, επειδή δεν βγαίνει σε καμία περιφέρεια, αλλά για ευρωβουλευτές, αφού πλέον ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα.