Χορηγός ο… τζάμπας (Ιβάν)!


***Στο ΔΣ της Superleague αποκαλύφθηκε ότι η εταιρία συμφερόντων του προέδρου του ΠΑΟΚ δεν πληρώνει για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Ψάχνουν τον… χορηγό στην Superleague! Στις 21 Οκτωβρίου 2016 αποφασίστηκε ότι θα είναι η Dimera, εταιρία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Σα να μην έφτανε που η χορηγία δεν ίσχυσε για την σεζόν 2016-17, παρότι υπήρξε απόφαση από το ΔΣ της διοργανώτριας, άρα δεν μπήκαν χρήματα στο ταμείο της, η χορηγία επικαιροποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2017 για τις σεζόν 2017-18 και 2018-19.
Ετσι, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος προβάλλονται, τόσο η Σουρωτή, όσο και το Μακεδονία Παλλάς, εταιρίες συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, χρήματα στο ταμείο της Superleague δεν μπήκαν ποτέ και η συμφωνία ήταν 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, παρά μόνο η εταιρία πλήρωσε μόνο τον ΦΠΑ! Δηλαδή και πάλι, μια από τα ίδια…
Η αποκάλυψη-βόμβα, που έχει και άρωμα σκανδάλου, αφού η διοίκηση της Λίγκας δεν φρόντισε να ερευνήσει γιατί δεν τηρείται η συμφωνία, έγινε στο χθεσινό ΔΣ της Λίγκας. Κάποιοι πήγαν να ρίξουν ευθύνες στον Ολυμπιακό, όμως είναι επιβεβαιωμένο ότι τηρεί ξεκάθαρα τους όρους της κεντρικής χορηγίας, κάτι που παραδέχθηκαν όλες οι ομάδες. Επίσης, η πλευρά του ΠΑΟΚ πέταξε το… μπαλάκι στην Σουρωτή. «Ρωτήστε την εταιρία», ανέφεραν οι Θεσσαλονικείς και κάποιοι φώναξαν: «Τώρα, ψάχνετε τα ρούβλια»!
Λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο Γιώργος Σαββίδης, στις 26 Φεβρουαρίου, είχε ανακοινώσει ότι «σκεφτόμαστε την απόσυρση της χορηγίας του πρωταθλήματος»,  στις 5 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι το ΔΣ της Σουρωτής συζητά για την απόσυρση της χορηγίας, όμως έκτοτε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!!!