Γκάφα της ΕΠΟ χάλασε τα σχέδια για πίνακες στις αρχές Ιουνίου

Αρχικά, η ΓΣ της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου, όμως έγινε… γκάφα, επειδή σύμφωνα με το καταστατικό της έπρεπε να ενημερώσουν τις ενώσεις δυο μήνες νωρίτερα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στις 9 Απριλίου και αναγκαστικά η ΓΣ της ΕΠΟ ορίστηκε για τις 29 Ιουνίου.
Σε αυτή θα υπάρξει επικύρωση κανονισμών και σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΕΔ θα εισηγηθεί να αλλάξει ο τρόπος της στελέχωσης των πινάκων. Πρώτα θα βγαίνουν και μετά θα ακολουθούν τα σεμινάρια και τα αγωνιστικά τεστ. Δηλαδή, όλα θα γίνονται με τελείως… ανάποδη διαδικασία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και απομένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι πρόεδροι των ενώσεων, όπως και η FIFA. Αρα, μην το θεωρείται δεδομένο!
Πάντως, λόγω της «γκάφας» της ΕΠΟ πήγε… περίπατο ο σχεδιασμός της ΚΕΔ. Ονειρεύονταν να βγάλει πίνακες τον διάστημα 11-13 Ιουνίου! Πρόκειται για είδηση που είχε προκαλέσει σάλο, η οποία δεν διαψεύστηκε.
Βέβαια, με την τωρινή ΚΕΔ τίποτα δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη, δεδομένου ότι… σφυρίζει «εξυγίανση», άσχετα αν το πρόβλημά τους είναι πως θα τσακώνονται ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Εδώ, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι τσακώνονται για τον διαιτητή του τελικού, θα… αφήσουν τους πίνακες; Να μην ξεχνάμε και την επική ξεφτίλα με τον Κομίνη που παρακαλάνε να ξεχαστεί γρήγορα.