ΕΠΣ Ηρακλείου: Θριαμβευτική επανεκλογή Τζώρτζογλου με 11-0


Θρίαμβος Νίκου Τζώρτζογλου στις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς επανεξελέγη με μεγάλη διαφορά από τον αντίπαλό του Μανώλη Λημναίο, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, βλέποντας την συντριβή. Χαρακτηριστικό της άνετης επικράτησης του Τζώρτζογλου είναι ότι η παράταξή του εξέλεξε και τους 11 συμβούλους του ΔΣ.
Οσον αφορά στους ψήφους η παράταξη Τζώρτζογλου έλαβε 67, έναντι 11 της παράταξης του Λημναίου, άρα το ποσοστό της διαφοράς είναι άνω του 85 %. Επίσης, ως υποψήφιος ο ίδιος ο Τζώρτζογλου έλαβε 67 σταυρούς.
Τα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου δεν… τσίμπησαν από την υπόσχεση του πολιτευτή των ΑΝΕΛ και υποψηφίου με την παράταξη Λημναίου περί χορηγίας ύψους 500.000 ευρώ. Οποιος ενδιαφέρεται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται πάντα στις επάλξεις και δεν ρίχνει… φωτοβολίδες περί χορηγιών για πρόσκαιρο όφελος, χωρίς να αποκαλύπτει και από ποιους είναι.
Σημειώνουμε ότι εμμέσως πλην σαφώς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) ο Τζώρτζογλου αμφισβήτησε το αληθινό της υπόσχεσης, πριν από την έναρξη των εκλογών.