Ευαγγέλου: Στο τοπικό τον… έκραξαν, στην Superleague τον έβαλαν!


*** Προκαλεί ξανά το κατεστημένο με την επιστροφή του Αθηναίου ρέφερι:1) Αν και έδωσε πέναλτι σε φάση εκτός περιοχής κατά του Ολυμπιακού και υπέρ του Παναθηναϊκού
2) Προέρχεται από κακή εμφάνιση σε αγώνα της περασμένης Κυριακής στο τοπικό
***Δίνουν το παράδειγμα και σε άλλους διαιτητές: Δεν έχει σημασία αν κάνουν λάθη, όσο μεγάλα και αν είναι, αρκεί να ξέρουν υπέρ ή κατά ποιας ομάδας θα το κάνουν.
***Αν θέλουν να μείνουν στους πίνακες, μόνο αυτό πρέπει να προσέχουν



Κάποια διαιτητικά λάθη «μένουν» στον κόσμο και σημαδεύουν μέχρι και την καριέρα ενός διαιτητή. Για κάποια λάθη που γίνονται φταίνε και οι αρμόδιοι, οι οποίοι δεν επιβάλλουν ποινές αλλά «χάδια». Δεν προκαλούν μόνο οι διαιτητές, το ίδιο ισχύει και για αυτούς που ορίζουν. Φυσικά, μέσα σε αυτούς, δεν είναι ο Ισπανός Μαρίν.
Παρότι ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) αλλοίωσε, σε βάρος των γηπεδούχων το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 με ένα επικό λάθος, δηλαδή με καταλογισμό πέναλτι αντί για φάουλ, τον επανάφεραν μετά από τέσσερις αγωνιστικές! Δηλαδή, ο Ευαγγέλου …έχασε μόνο έναν ορισμό, τον οποίο θα πάρει την τελευταία αγωνιστική, καθώς αναμένεται να οριστεί σερί και την επόμενη εβδομάδα! Ουσιαστικά πρόκειται για περίπτωση τιμωρίας που είναι μη τιμωρία. Παράλληλα, το μέγεθος της πρόκλησης μεγαλώνει, επειδή πρόκειται για λάθος που έγινε σε ντέρμπι «αιωνίων αντιπάλων» και όχι σε κάποιο ματς της σειράς.
Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το κατεστημένο της διαιτησίας προκαλεί ξανά και θα συνεχίσει να το κάνει. Μήπως, είναι και επίδειξη δύναμης ενόψει της νέας σεζόν; Όμως, στον Ολυμπιακό έχουν γνώση οι φύλακες και δεν πρόκειται πλέον να αφήσουν τον κάθε Ευαγγέλου και τον κάθε Κατσικογιάννη να ξανακάνουν τα ίδια.
Το καλοκαίρι είναι κοντά και θα είναι περίοδος αλλαγών. Πάντως, κάτι τέτοιες δήθεν επιδείξεις δύναμης, ας τις βλέπουν η FIFA και η UEFA. Δεν σημαίνει ότι η διαιτησία πάει καλά επειδή το λένε «τα παπαγαλάκια» της προπαγάνδας.


Εφυγε με αστυνομία
Την περασμένη Κυριακή ο Ευαγγέλου αναγκάστηκε να φύγει με συνοδεία αστυνομικών από του Υμηττού, καθώς εξαγρίωσε τους φιλάθλους με τις αποφάσεις του στον αγώνα Θρίαμβος-Κένταυρος 2-2. Αρα, η επιστροφή του δείχνει και πόσο στον κόσμο τους είναι αυτοί που κάνουν ορισμούς.
Με την επιστροφή του Ευαγγέλου δίνουν το κακό παράδειγμα και σε άλλους διαιτητές. Θα είναι χαλαροί στα παιχνίδια, καθώς κρίνονται από μια επιτροπή που θεωρεί αστείο λάθος τον καταλογισμό πέναλτι εκτός περιοχής. Ποινή-χάδι στον Βάτσιο, που …αναπλήρωσε με σερί ορισμούς, ποινή-χάδι και στον Ευαγγέλου. Λες και τέτοια λάθη γίνονται κάθε μέρα. Εκεί κατάντησαν την διαιτησία τα παράκεντρα και τα φαντάσματα του παρελθόντος.