O άγριος πόλεμος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενόψει της απόφασης

***«Μύλος» με το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Τούμπας, καθώς ο ΠΑΟΚ κατέθεσε το βίντεο ασφαλείας
Κάθε μέρα που περνά… φουντώνει η «μάχη» μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ενόψει της Πρωτόδικης απόφασης από τον Σπύρο Καποδίστρια, τον αθλητικό δικαστή της Superleague, για την οριστική διακοπή του μεταξύ τους αγώνα της 11ης Μαρτίου, όλο και γίνεται σκόνη και θρύψαλα η… εξυγίανση, καθώς και ο πλέον αδαής διακρίνει ότι έγινε μόνο για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους, που φυσικά συγκρούονται και φυσικά η «συμμαχία» τους δεν έγινε δήθεν για το καλό του ποδοσφαίρου όπως διατυμπάνιζαν. Αφορμή για το νέο… πολεμικό ποδοσφαιρικό ξέσπασμα αποτέλεσε το γεγονός ότι στο υπόμνημά του ο ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Τούμπας.
Δηλαδή (πάλι) ο ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο την αστυνομία και με την κίνηση αυτή εμφανής στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι να «ελαφρύνει» κάπως τη θέση της, κάτι που θα συμβεί αν η ΑΕΚ κριθεί υπαίτια της οριστικής διακοπής του αγώνα (που συνεπάγεται ή -3 βαθμούς για φέτος και -2 για του χρόνου ή -10 βαθμούς). Aρα, σε περίπτωση που από το βίντεο προκύψει κάτι, από τον ΠΑΟΚ θα αφαιρεθούν βαθμοί μόνο για τις απειλές του Μίχελ και περισσότεροι βαθμοί για την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη και της συνοδεία του, που ούτως ή άλλως είναι σοβαρότατα πειθαρχικά παραπτώματα, αν αναλογιστούμε ότι η εικόνα του …εισβολέα προέδρου του ΠΑΟΚ με το όπλο στη ζώνη έκανε τον γύρο του κόσμου.  
Με την κατέθεσε του βίντεο, το οποίο ο ΠΑΟΚ παρέλαβε από την αστυνομία, διαβιβάστηκε στην ΑΕΚ για να απαντήσει…

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της αστυνομίας στα αποδυτήρια της Τούμπας καταγράφονται όσα έλαβαν χώρα στους διαδρόμους τους, κατά τη διάρκεια της διακοπής και μέχρι να κλείσει το φύλλο αγώνα ο Κομίνης. Ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να αποδείξει πως δεν υπήρχε κανένα κλίμα τρομοκρατίας, άρα, σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς κακώς η ΑΕΚ υποστήριξε ότι φοβήθηκε να ξαναβγεί στο γήπεδο!
Από την ΑΕΚ διέρρευσαν πως στο βίντεο φαίνεται ο Σαββίδης να περνάει από τους διαδρόμους τον αποδυτηρίων τόσο πριν μπει όσο και βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα σύμφωνα τις ίδιες διαρροές, επαναλαμβάνουμε από την ΑΕΚ, στο βίντεο φαίνεται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να είναι μαζί με την συνοδεία του στα αποδυτήρια ταυτόχρονα με τον Κομίνη αμέσως μετά την προσωρινή διακοπή και κάνουν λόγο για νέο στοιχείο!
Νέα καθυστέρηση
Η κατάθεση του βίντεο των αποδυτηρίων της Τούμπας, όπως καταγράφθηκε από τις κάμερες ασφαλείας της αστυνομίας, αιφνιδίασε μέχρι και τον αθλητικό δικαστή του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague, Σπύρο Καποδίστρια. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε νέα καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης που σύμφωνα με πληροφορίες θα βγει το νωρίτερο αύριο αλλά το πιο πιθανό είναι να εκδοθεί την Δευτέρα, καθώς ο κ. Καποδίστριας θα εκδώσει ταυτόχρονα και το σκεπτικό της που αναμένεται να είναι πολυσέλιδο.
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν προθεσμία για υπόμνημα μέχρι χθες, προκειμένου να απαντήσουν στη συμπληρωματική έκθεση του Κομίνη. Ο ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε το βίντεο για να αποδείξει, όπως υποστηρίζει, ότι ο ρέφερι λέει ψέματα και ότι φταίει η ΑΕΚ που ο αγώνας διεκόπη οριστικά.