Τα «αστεία» φύλλα αγώνων είναι απαράδεκτο φαινόμενο

***Δεν γίνεται ο διαιτητής να αποφασίζει για την οριστική διακοπή ή τη μη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού και να μην γράφει τον λόγο, δεν είναι φυσιολογικό
***Βιάζουν την λογική οι ρέφερι
Τα καθήκοντα του διαιτητή είναι συγκεκριμένα. Ο ρέφερι είναι υπεύθυνος για την διεξαγωγή ενός αγώνα. Αν ένας ματς διακοπεί είναι ξεκάθαρο ότι ο διαιτητής στην περίπτωσή μας ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), και πιο πριν ο Αρετόπουλος με τον τραυματισμό του Γκαρθία που το… έσωσε με την συμπληρωματική έκθεσή του, πρέπει να γράψει τον λόγο που διακόπηκε ή τον λόγο που δεν ξεκίνησε. Τα παραπάνω αποτελούν βασικό καθήκον του διαιτητή και για αυτό το φ.α. δεν χωρά ανταπόδειξη.

Το φύλλο αγώνα δεν είναι «μια τζατζίκι, μια πατάτες, μια χωριάτικη και μια μπριζόλα», ούτε για να κάνει κάποιος δημόσιες σχέσεις. Επιβάλλεται να καταγράφεται η μη τήρηση των κανονισμών που συνδέονται με πειθαρχικά παραπτώματα. Όμως, ο Κομίνης το μόνο που δεν κάνει είναι να αναφέρει για ποιον λόγο διέκοψε οριστικά το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Αν το φύλλο αγώνα ήταν για παιχνίδι διοργάνωσης της UEFA, ο διεθνής ρέφερι θα είχε πάει σπίτι του από χθες, επειδή δεν ξεκαθαρίζει ποιος φταίει για την οριστική διακοπή του ντέρμπι των δικεφάλων. Μόνο από αυτό ο αθλητικός δικαστής θα μπορούσε να καταλογίσει ευθύνες αλλά ο Κομίνης αμόλυσε… αετό με αυτά που έγραψε. Τζάμπα οι διαιτητές δίνουν γραπτές εξετάσεις στους κανονισμούς. Στην πράξη ο ρέφερι της ΕΠΣ Θεσπρωτίας έμεινε μετεξεταστέος. Αυτά τα απίθανα συμβαίνουν μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Χάνεται η… μπάλα
«Κωμωδία»… Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να δείξει τι γίνεται με τα φύλλα αγώνων. Στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) δεν έγραψε για τις συμπλοκές οπαδών της γηπεδούχου με την αστυνομία που αποτέλεσαν την αιτία της καθυστερημένης έναρξης του ματς. Στο ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-1 ο Καλογερόπουλος (Αθηνών) και ο τέταρτος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) δεν είδαν την άσεμνη χειρονομία του Χιμένεθ προς την εξέδρα και ο τεχνικός της ΑΕΚ τιμωρήθηκε μέσω βίντεο.


Καημένη …εξυγίανση

Η… κωμωδία με τα φύλλα αγώνων, όπου οι διαιτητές δεν γράφουν τίποτα, ξεκίνησε επί… εξυγίανσης. Και από τον ίδιο τον Κομίνη, ο οποίος στο περσινό παιχνίδι των πλέι οφ Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (0-3 α.α.), έγραψε ότι ενημερώθηκε για το κουτάκι της μπύρας κατά του Ιβιτς, δηλαδή ούτε αυτό είδε. Το συγκεκριμένο φ.α. είναι… μνημείο, καθώς ο ρέφερι έγραψε ότι πήγε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου λόγω συμπλοκής των παικτών, κάτι που δεν προβλέπεται!