«Ο Φιγκέιρας πάει για τη μπάλα»


Παρατηρητής στον αγώνα Κυπέλλου, Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-2 ήταν ο Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας), ο οποίος μετά τη λήξη του ματς, στην καθιερωμένη σύσκεψη, με τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου), συζήτησαν για την κίτρινη κάρτα στον Φιγκέιρας, μετά το φάουλ στον Κοροβέση (6’). «Η πρώτη αίσθηση που έχω είναι ότι σωστά έδειξες κίτρινη κάρτα γιατί δεν βλέπει (ο Φιγκέιρας) τον παίκτη (Κοροβέση). Η κίνηση του δεν έχει εχθρικότητα προς τον παίκτη. Πάει για την μπάλα», είπε ο Μπέγκος στον Κατσικογιάννη. Και μην πει κανείς ότι ο Μπέγκος δεν είναι της… εξυγίανσης!


Αλλάζουν αυτά: Δηλαδή, ο Κατσικογιάννης δεν τιμωρείται για την κίτρινη κάρτα στον Φιγκέιρας, την οποία, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μπέγκος θεώρησε σωστή. Πρόβλημα θα προκύψει μόνο αν αλλάξει γνώμη, διότι πολλοί παρατηρητές στο παρελθόν το έχουν κάνει. Αλλα είπαν στους διαιτητές, άλλα έγραψαν στις εκθέσεις τους. Και όχι μόνο αυτό, δεν επικαλούνται ούτε το βίντεο. Βέβαια δεν φταίνε οι παρατηρητές! Ένα άλλο θέμα είναι, με απόφαση ποιου επιστρέφονται εκθέσεις.

Η πρόβλεψη: Αυτό έγινε, δηλαδή όπως τα προβλέψαμε, στο παιχνίδι Κυπέλλου Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-2. Όπως και στο παιχνίδι με τη Λαμία, ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης δεν έδωσε δυο πέναλτι στον Ολυμπιακό. Στο 12’ υπάρχει η ανατροπή του Τζούρτζεβιτς από τον Κοροβέση και στο 39’ υπάρχει το χέρι του Καρυπίδη. Συμπεράσματα: Η διαιτησία συνεχίζει να προκαλεί και ο Ολυμπιακός δείχνει να σπάει τα …μπλόκα, που θα συνεχιστούν, επειδή έχει ομάδα. Θα τον βάλουν και στη συνέχεια…