«Ανάστατοι» στο Δίστομο για τον ορισμό του Λαθύρη με καταγωγή από το Καρπενήσι


www.stereasports.gr
«Αναστάτωση» επικρατεί στο Δίστομο για τον ορισμό του διαιτητή Βαγγέλη Λαθύρη (Φθιώτιδας) στον αγώνα του Αμβρυσσέα με το Βελούχι στο Καρπενήσι. Και αυτό γιατί ο αξιολογημένος διαιτητής μπορεί να ανήκει στη Φθιώτιδα αλλά η καταγωγή του είναι από το Καρπενήσι ενώ όπως δηλώνουν οι παράγοντες του Αμβρυσσέα είναι και γιος παλιού διαιτητή της Ευρυτανίας.
Στο Δίστομο γι’ αυτούς τους λόγους επικρατεί ανησυχία και μάλιστα δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί να γίνει ένας τέτοιος ορισμός από την Επιτροπή. «Τουλάχιστον ας κρατήσουν και λίγο τα προσχήματα. Δεν είναι δυνατόν να ορίζεται ο Λαθύρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είναι και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Αν θέλουν κάτι άλλο ας μας το πουν ευθέως…» θα μας πει κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ομάδας του Διστόμου.
Και είναι λογικό στο Δίστομο να έχουν τέτοιες ανησυχίες και φόβους αφού και στα τελευταία παιχνίδια η διαιτησία ήταν «εχθρική» για τον Αμβρυσσέα. Μάλιστα οι παράγοντες της ομάδας έκαναν και τις σχετικές παραστάσεις ζητώντας να αντικατασταθεί ο εν λόγω διαιτητής, δηλαδή το αυτονόητο…
«Δεν λέμε ότι μπορεί να μας αδικήσει ο εν λόγω διαιτητής που είναι και πολύ καλός μάλιστα αλλά αν ο μη γένοιτο γίνει κάτι τότε τι θα μας πούνε;» λένε και ξαναλένε στο Δίστομο.