Σε …αναμμένα κάρβουνα το δίδυμο

***Είναι αμφίβολο πόσο ακόμη θα μείνουν στην ΚΕΔ
***Ο ΠΑΟΚ δεν τους ήθελε το καλοκαίρι
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Καμπάνες» ηχούν και για το δίδυμο των Τριτσώνη, Κουκουλάκη στην ΚΕΔ. Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο ΠΑΟΚ δεν τους ήθελε το καλοκαίρι, όμως έμειναν με την πρόφαση ότι τάχα τους ήθελε η FIFA. Όμως, οι καρέκλες τους άρχισαν να τρίζουν ξανά μετά το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος, σε φάση εκτός περιοχής, στο παιχνίδι Λαμία-ΑΕΚ 0-1 που αλλοίωσε και το αποτέλεσμα υπέρ της δεύτερης και παράλληλα μετά τη μη επιλογή του Σιδηρόπουλου στο εκτός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που σφύριξε ο Αρετόπουλος και οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν 1-0.
Μετά το πέναλτι του Βάτσιου ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει και ραντεβού με τον Περέιρα. Ουδείς γνωρίζει αν έγινε, καθώς δεν διέρρευσε το παραμικρό ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά.
Και ενώ το θέμα των Κουκουλάκη, Τριτσώνη πήγαινε να ξεχαστεί ήρθε η επίσημη δήλωση του Περέιρα που κατονόμασε τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε ως συνεργάτη για να υπενθυμίσει, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους Θεσσαλονικείς ότι υπάρχει και θέμα ΚΕΔ.
Δεν είναι εύκολο να λυθεί, όμως είναι δεδομένο ότι το δίδυμο δεν είναι αρεστό, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Και το συμβόλαιό τους, που λέγεται ότι είναι τριετές, είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Αν θελήσουν να τους αλλάξουν δεν αναμένεται να τους σταθεί εμπόδιο. Αλλωστε τα συμβόλαια είναι για να σπάνε και αν τεθεί θέμα δεν πρόκειται να… παρέμβει η FIFA.


***Ηδη το δίδυμο φέρεται να έχει και πρόβλημα συνεργασίας με τον Περέιρα και καταλογίζεται ότι ο Κουκουλάκης είχε συμβολή στο να επιστραφούν κάποιες εκθέσεις παρατηρητών για αλλαγή βαθμολογίας, κάτι που ξεκαθαρίζουμε ότι προβλέπεται από τον κανονισμό. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αν και δεν γνωρίζουμε αν έγινε με παρέμβαση του Κουκουλάκη είναι η έκθεση του Ταπαντζά (Θράκης), μια είδηση που δεν διαψεύστηκε.