Μεγάλο ατόπημα από τον Γραμμένο: Δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα που προέκυψαν στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής

***Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο στον Μιχάλη Τζανόπουλο


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΓΑΥΡΟΣ)
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάπου …χάθηκε η συμπαράσταση της ΕΠΟ στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο. Σύμφωνα με την καταγγελία, δεν εμφανίστηκε κανείς από την ομοσπονδία, ώστε να συμβάλει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ενωση. Αποτελεί μεγάλο ατόπημα του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο στον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλη Τζανόπουλο για να μεταφέρει και τη συμπαράστασή του στον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής αλλά και για να τον ρωτήσει, αν χρειάζεται βοήθεια.
Ο Τζανόπουλος δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί το θέμα, όμως στον κόσμο του ποδοσφαίρου τίποτα δεν μένει κρυφό. Αντίθετα, τον έχουν πάρει τηλέφωνο πρόεδροι ΕΠΣ από ολόκληρη την Ελλάδα, όμως κανείς από την ΕΠΟ. Μάλιστα, υπάρχουν φίλοι του προέδρου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, οι οποίοι οργάνωσαν και αποστολή βοήθειας, ό,τι μπορούσε ο καθένας να κάνει.
Η ΕΠΟ δεν φρόντισε ούτε να πληροφορηθεί αν υπάρχουν ζημιές και σε ποια γήπεδα της Νέας Περάμου και της Μάνδρας, ένα θέμα που απασχολεί περισσότερο τα σωματεία σε σχέση με την ένωση. Αν κάποιος κάνει συνειρμό και αναφέρει ότι η… αποχή της ΕΠΟ από τα προβλήματα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής έχει σχέση με το γεγονός ότι είναι αντιπολίτευση στη διοίκηση Γραμμένου θα έχει άδικο; 
«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», είχε δηλώσει στις 18 Αυγούστου.


Αν κάποιος υποθέσει ότι η… αποχή, έχει σχέση με το γεγονός ότι είναι αντιπολίτευση στη διοίκηση Γραμμένου θα έχει άδικο;