Η δήθεν εξυγίανση δεν μπορεί να παίξει μπάλα και δείχνει τον πανικό της

***Δηλαδή, είναι φυσιολογικό, σε μια φυσιολογική χώρα, οι δικαστές να δίνουν πρώτα το... ρεπορτάζ και σε δέκα μέρες να υλοποιούν τις ...αποφάσεις;
Έχουν πάρει την ΕΠΟ, ελέγχουν τη διαιτησία, «παίζουν» και με κέντρα, «παίζουν» και με παράκεντρα που είναι γνωστά με ονόματα από τις καταγγελίες που έχουν γίνει (και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό), έχουν ακόμη και την κυβέρνηση στο πλευρό τους, λένε ότι έχουν φτιάξει ομάδες, όμως και πάλι αυτό δεν τους φτάνει για να ανταγωνιστούν μέσα στο γήπεδο τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. 
Κι ας του έχουν κόψει ήδη ένα σωρό βαθμούς με τα δήθεν… ανθρώπινα λάθη των διαιτητών. 
Εξακολουθούν να παίζουν το βιολί τους για να δικαιολογήσουν τον ρόλο τους, ώστε να συνεχίζουν να φαίνονται χρήσιμοι στα αφεντικά τους, επειδή τελειώνει και το νερό από τη… βρύση της δήθεν εξυγίανσης. Έτσι, για να συνεχίσουν να επιπλέουν σαν αυτά που επιπλέουν πάνω στους βόθρους, φαντασιώνονται υπολείμματα, ποιοι; Αυτοί που τα έχουν δίπλα τους, εννοούμε τα υπολείμματα που εδώ και χρόνια είχαν τεθεί στο περιθώριο, όμως τα επανάφεραν (τα υπολείμματα) πάλι σε πρώτο ρόλο και τα έδωσαν φανέλα …βασικών στο παρασκήνιο.
Όμως, ούτε αυτό τους φτάνει. Μετά τις συνθήκες ανωμαλίας στο ποδόσφαιρο, όπου οι κανονισμοί είναι μόνο για τους βλέπουν, θέλουν να δημιουργήσουν ανωμαλία και στους διπλανούς τους, αν προτιμάτε στους ανταγωνιστές τους. Φαίνεται ξεκάθαρα πως η δήθεν εξυγίανση δεν μπορεί να παίξει μπάλα και δείχνει τον πανικό της. 
Η συγκυρία δεν είναι καθόλου τυχαία και είναι ξεκάθαρο ποιος ωφελείται. Εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία του κράτους και παραγνωρίζουν ότι υπάρχουν εξελίξεις που δεν προαναγγέλλονται ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, επειδή ισοδυναμούν με παρανομίες, επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι στο μυαλό κανενός, ούτε φυσικά μπορεί να είναι υπεράνω των νόμων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δηλαδή, είναι φυσιολογικό, σε μια φυσιολογική χώρα, οι δικαστές να δίνουν πρώτα το... ρεπορτάζ και μετά να υλοποιούν τις αποφάσεις τους;
Δυστυχώς, προβλέπουμε πως θα δούμε χειρότερα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στην κορυφή αφού στόχος τους είναι να αποπροσανατολίσουν την ομάδα και το μεγάλο όπλο της, που είναι ο κόσμος της, επειδή …εξυγίανση για αυτούς είναι να χάνει ο Ολυμπιακός, ακόμη και με αθέμιτους τρόπους. 
Ουδείς αποκλείει – άλλωστε οι πάσης φύσεως νάνοι, τόσο μυαλό έχουν, μέχρι εκεί φτάνει - τα σχέδιά τους να φτάνουν μέχρι τη διάλυσή του, αφού έχουμε να κάνουμε με παράλογες, και εκτός ορίων συμπεριφορές. Μόνο που ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με το μεγαλύτερο και τον πιο περήφανο σύλλογο της Ελλάδας που τον φοβάται ακόμη και το κράτος.