Τζώρτζογλου: «Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν, κατέθεσα την προσφυγή επειδή έγιναν πολλές παρατυπίες στην ΓΣ»

***«Δεν με έβαλε κανένας Μαρινάκης να κάνω την προσφυγή, μόνος μου την κατέθεσα» 
***«Θεωρώ ότι στον εμπαιγμό αυτό που έγινε εις βάρος των εκλεκτόρων, κρύβεται ο Σταύρος Κοντονής και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»
Την δική του εξήγηση για την απόφαση να προχωρήσει σε καταγγελία προκειμένου να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ έδωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, μιλώντας στον ARENA FM 89,4 της Θεσσαλονίκης. Είπε μεταξύ άλλων:
«Εξαπατήθηκα εγώ και οι συνάδελφοί μου, οι οποίοι νόμιζαν ότι δεν θα ισχύσουν τα κωλύματα λόγω παλαιότερων δικαστικών περιπετειών που έχουν στελέχη ενώσεων και ενώ μας διαβεβαίωναν ότι αυτά δεν θα ισχύσουν, τελικά δεν άλλαξε το καταστατικό και έτσι συνάδελφοι όπως ο κ. Χατζηαποστόλου και ο κ. Σάββας, αλλά και κάποιοι άλλοι, δεν έχουν δικαίωμα εκλογής. Επειδή λοιπόν δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν και επειδή έγιναν πολλές παρατυπίες στην προηγούμενη συνέλευση, κάναμε την προσφυγή και ζητάμε να μην γίνουν οι εκλογές. Εάν την κερδίσουμε από το Ειρηνοδικείο, θα μου χρωστάνε αρκετούς μήνες αργομισθίας αυτοί που βρίσκονται σε επίκαιρες θέσεις στην ΕΠΟ και αμείβονται πλουσιοπάροχα, χωρίς να κάνουν τίποτε ουσιαστικά, αργομισθία δηλαδή παρανοϊκής αμοιβής πολλών χιλιάδων ευρώ το μήνα. Εάν χάσουμε, θα πάμε να ψηφίσουμε και να δούμε τον Γραμμένο να διοικεί, γιατί έχει σαφές προβάδισμα για τις εκλογές της ΕΠΟ».
Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν αμφιβάλλω για το ήθος και την τιμιότητα του κ. Γραμμένου, αλλά έπρεπε να τα αλλάξει αυτά που υποσχέθηκε σε συνοδοιπόρους του, όπως ο κ. Χατζηαποστόλου και να γίνουν όλα σωστά. Δεν με έβαλε κανένας Μαρινάκης να κάνω την προσφυγή, μόνος μου την κατέθεσα στο δικαστήριο και καταθέτω τις σκέψεις μου σε εσάς. Θα φανεί εάν έχω δίκιο».
Σφυρίγματα: Την ίδια ώρα βγήκε και ο Χατζηαποστόλου στον αέρα, ο οποίος δήλωσε ότι «έχει δίκιο ο Τζώρτζογλου» και ο τελευταίος επεσήμανε πως «δεν κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από μένα επειδή οι απόψεις μου για το ποδόσφαιρο είναι σταθερές και δεν αλλάζουν».
Επίσης, ο Τζώρτζογλου έχει δηλώσει: «Θεωρώ ότι στον εμπαιγμό αυτό που έγινε εις βάρος των εκλεκτόρων, κρύβεται ο Σταύρος Κοντονής και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»