Κράξιμο στον Μαθιουλάκη από εφημερίδα των ΧανίωνΝτροπή για τα Χανιά η εικόνα αυτή!
Κρίμα... κρίμα... κρίμα...
Τόσα χρόνια ο Πλατανιάς για το μοναδικό πράγμα που ξεχώριζε ήταν... η καλή του εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ορισμένοι θέλουν να αλλάξουν την εικόνα αυτή και το κατάφεραν.

Αφού κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες στην ασφάλεια, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση:
H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:
Όσον αφορά στα γεγονότα της 1ης Απριλίου στο Καραϊσκάκη, τοποθετήθηκε τόσο με επίσημη ανακοίνωση λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς και με δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη.
Όλο το αυτό το διάστημα, παίκτες της ομάδας μας έχουν αναφερθεί δημόσια για τα γεγονότα. Οι δηλώσεις αυτές -ό,τι και να αναφέρουν σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι- εκφράζουν αποκλειστικά του ίδιους και όχι την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, η οποία παραμένει αντίθετη στις δημόσιες τοποθετήσεις παικτών, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα.
Αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, από την περασμένη Παρασκευή ο συγκεκριμένος δεν έχει δώσει σημεία ζωής και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν παράγοντα της ομάδας μας, ούτε με μέλος του προπονητικού επιτελείου, παρά τις δεκάδες κλήσεις που του έχουν γίνει, θέτοντας -ουσιαστικά- εαυτόν εκτός ομάδας.
Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανούσο, επειδή αθέτησε συγκεκριμένες και ρητές εντολές της διοίκησης αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις παικτών για το εν λόγω παιχνίδι, κλήθηκε άμεσα σε απολογία.
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη, βρίσκεται αυτή την στιγμή εν μέσω μιας διαμάχης τρίτων και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να έχει τον ρόλο του βατραχιού, το οποίο θα ποδοπατήσουν τα βουβάλια.
Από κει και πέρα, για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη κληθεί από την ποινική δικαιοσύνη όπου και καταθέτουν. Διαβεβαιώνουμε, δε, ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα πράξει το αυτονόητο και αυτό που αρμόζει στο ήθος της.

Σταματά, δε, να ασχολείται με ένα θέμα που αφορά πλέον άλλους (εκτός φυσικά αν της ζητηθεί εκ νέου από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας) και θα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει την ηρεμία της.

Αλλα λόγια... να αγαπιόμαστε!
Η ανακοίνωση... λέει... άλλα των άλλων. Ρίχνουν τις ευθύνες αλλού... Το θέμα είναι ότι οι μισοί παίκτες του Πλατανιά... έλεγαν άλλα και οι άλλοι μισοί... άλλα. Απίστευτα πράγματα... Πραγματικά η ομάδα έχει γίνει ΡΕΖΙΛΙ των σκυλιών.
Σε ό,τι αφορά καταρχήν τα συμβόλαια που λήγουν, οι απώλειες προκύπτουν να είναι πολύ μεγάλες, αφού αποχωρούν Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης και Ντίνας. Επίσης αποχωρεί σίγουρα και ο Μανούσος, ενώ πολύ πιθανή δείχνει η αποχώρηση και για τον Μουνάφο. Οι δε Μενδρινός και Καρυπίδης είναι αυτή τη στιγμή 50-50 να παραμείνουν ή να φύγουν και ως εκ τούτου καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι τα κενά που δημιουργούνται για την επόμενη πλέον σεζόν είναι τεράστια.

Η ομάδα παρουσιάζει... σημάδια διάλυσης!
Είναι απίστευτα πράγματα αυτά... να έρχονται παράγοντες του ΠΑΟΚ και να συναντιώντε με τους παίκτες που ακτηγορούν τον Ολυμπιακό... Να αλλάζουν οι καταθέσεις... για να βολέψουν μία ομάδα... Μιλάμε τώρα για ρεζιλίκια. Ποτέ ο Πλατανιάς δεν είχε αυτό το χάλι... Μιλάμε έχει γίνει ρεζίλι παντού!

Ποτέ τέτοια εικόνα...
Όσα χρόνια ήταν ο Βαρουξάκης στο τιμόνι της ομάδας όλοι είχαν να λένε για το πόσο όμορφη και τίμια ομάδα ήταν ο Πλατανιάς. Τα καλύτερα από όλους... Έτσι ήταν και φέτος... μέχρι που ορισμένοι είχαν... την φαεινή... ιδέα... να ανοίξουν μετά από 20 μέρες... το θέμα με το Καραϊσκάκη! Γιατί βγήκε ο κύριος Μαθιουλάκης και μίλησε για προπυλακισμούς... σε άκυρη χρονική περίοδο και κυρίως χωρίς να είναι ο ίδιος παρών; Για να εξυπηρετήσει ποιον; Του αρέσει αυτή η εικόνα της ομάδας;

Για χατίρι του;

Να σέρνετε μία ομάδα... στο αστυνομικό τμήμα... να μην μιλάνε πλέον οι παίκτες με τη διοίκηση, να λέει άλλα ο ένας και άλλα ο άλλος... δεν τα καταλαβαίνω... Πραγματικά... η ομάδα ήταν μοντέλο μέχρι και πριν λίγες μέρες. Έπαψε όμως να είναι και έχει στιγματιστεί. Οι φίλαθλοι των Χανίων άσχετα με ποιον υποστηρίζουν έχουν αηδιάσει. Έχουν αηδιάσει γιατί η ομάδα που εκπροσωπεί το νομό μας έγινε “μπαλάκι” στα παιχνίδια των συμφερόντων. Συμφέροντα που δεν έχουν να κάνουν  με το ποδόσφαιρο αλλά με άλλα πράγματα.  Σκεφτείτε απλά ποιος βγαίνει κερδισμένος... από όλο αυτό που γίνεται... Μάλλον πως ο πρόεδρος του Πλατανιά... δεν έχει συναίσθηση του τι έκανε... Μάλλον πως δεν κατάλαβε... ότι με την επιπολαιότητα του... κατάφερε να ξεφτιλιστεί η ομάδα σε όλη την Ελλάδα και να σέρνετε στα αστυνομικά τμήματα. Γιατί θυμήθηκε μετά από 20 μέρες... να πει ότι έγιναν βιαοπραγίες... στο Καραϊσκάκη! Η χρονιά τελείωνε μια χαρά... αλλά ήθελε ντε και καλά... να “πει κάτι”. Το αποτέλεσμα το γνωρίζεται... Ποιος βγήκε όμως κερδισμένος από όλα αυτά; Μόνο ο ΠΑΟΚ... και ο Ιβάν Σαββίδης. Κανένας άλλος, ανεξαρτήτα από το τι θα γίνει.