Οργή κατά Μαθιουλάκη στα Χανιά – Το πανό στα Περιβόλια και οι φήμες ότι παραιτήθηκε από την προεδρία του Πλατανιά

Αντίθετος, για την ακρίβεια οργισμένος, με την πολιτική του Μανώλη Μαθιουλάκη, προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς, στην υπόθεση του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, καθώς ...θυμήθηκε μετά από ένα μήνα ότι έγιναν επεισόδια (που δεν έγιναν), είναι ο κόσμος στα Χανιά που βράζει εναντίον του. Παράλληλα θεωρούν ότι έστρωνε χαλί στον ΠΑΟΚ για να περάσει η σκευωρία και να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό, με χαρακτηριστική τη δήλωση-βόμβα του Μανούσου «πως εγώ σου έδωσα άδεια αλλά όχι για να πεις αυτά που είπες», καθώς ουσιαστικά τον ξεμπρόστιασε. Δηλαδή, θεωρούν ότι εξέθεσε τον Πλατανιά με την εμπλοκή του σε μια υπόθεση που δεν τον αφορά.
Η ιστορία είναι γνωστή, καθώς έδιωξε τον Μανούσο επειδή είπε την αλήθεια (σ.σ. πως δεν έγινε τίποτα στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς), όμως δεν έκανε τίποτα με τον Αποστολόπουλο, ούτε με τους Καρυπίδη, Στάθη που ανήμερα της είδησης ότι οι παίκτες του Πλατανιά κλήθηκαν να καταθέσουν στην ασφάλεια συναντήθηκαν με τον Πουρλιοτόπουλο σε καφετέρια, στην Πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά.
Ο Μαθιουλάκης εκτέθηκε στον κόσμο των Χανίων, όπου στην πλειοψηφία τους είναι Ολυμπιακοί. Ο ντόρος είναι τόσο μεγάλος και φημολογείται ότι παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ ή κατά άλλους ότι προτίθεται να το πράξει.

Το πανό που βλέπετε είναι από το Χανιώτικο ντέρμπι ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός που έγινε στα Περιβόλια (1-1).