Ντροπή: Χούλιγκαν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαϊας και ένας παρατηρητής της Football League

Σάλος έχει ξεσηκωθεί με το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαϊας Γαβριήλ Τζουανόπουλο και τον παρατηρητή της Football League, Θανάση Μπόρτζαρη. Ειδικά ο πρώτος, όμως και ο δεύτερος δεν πήγε πίσω, έχει ξεπεράσει και τα όρια του χούλιγκαν με τις αναρτήσεις του στο Facebook, με αφορμή τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού.
Οι αναρτήσεις του Τζουανόπουλου είναι τόσο εμετικές που στρέφονται εναντίον ανθρώπων του Ολυμπιακού, συγκεκριμένα κατά των Μαρινάκη, Λεμονή, Σάββα Θεοδωρίδη. Φυσικά δεν γίνεται να το αναπαράγουμε, απλά ήδη αρκετός κόσμος έχει μάθει ποιος είναι αυτός που ορίζει διαιτητές στην ΕΠΣ Αχαϊας και ποιος έχει αναλάβει το έργο της ανάπτυξης. Πλέον ο Τζουανόπουλος, ο οποίος ως διαιτητής έφτασε μέχρι τη Γ’ Εθνική, είναι αμφίβολο αν μπορεί να παραμείνει στη θέση του. Με τις αναρτήσεις του, επαναλαμβάνουμε ακραία οπαδικές, έχει παραβεί προκλητικά τον κανονισμό αφού οι διαιτητές δεν πρέπει να ταυτίζονται με ομάδες.
Μέγα θέμα προκύπτει και με ανάρτηση του Μπόρτζαρη (Αχαϊας). Βέβαια δεν φτάνει αυτές του Τζουανόπουλου (που έβαλε και φωτογραφία με τον Μελισσανίδη) αλλά κι αυτός έχει ξεπεράσει τα όρια του κανονισμού. Πάντως, ο Τζουανόπουλος θα πρέπει να τη… ζήλεψει και κόλλησε μια δικιά του!
«Φίλοι μου επειδή σας ξέρω και σας αγαπώ ...απαράδεκτες αναρτησεις....αν θελοιυμε σεβασμο για το λειτουργημα μας.....το κυριότερο οφείλουμε σεβασμό στο ποδόσφαιρο», σχολίασε κάποιος.
Και ο Μπόρτζαρης απάντησε: «Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά.Γιατί παρεξηγήθηκε. Όσο για το λειτούργημα. Από διαιτητής έχω πάψει εδώ και 4 χρόνια.Μας προκοψαν κι εκεί.Αλλά δεν πειράζει καλά να είμαστε. Καλή ανάσταση να έχετε».

Θαυμάστε και θράσος…