Γιάννης Παπαδόπουλος: Από το ΟΑΚΑ, μέχρι το Γεντί Κουλέ

***Η αλλιώς το χάλι του Μιχάλη!

Κανονικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) έπρεπε να είχε βγει από τους πίνακες για τη διαιτησία του στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-3, όπου επίσης απέδειξε ότι είναι ανίκανος διαιτητής. Οσοι θυμούνται τη διαιτησία του προαναφερόμενου αγώνα της 2ας Απριλίου, για να μην θυμηθούμε άλλες διαιτησίες όπως π.χ. στο Λάρισα-Ολυμπιακός 1-0 και κουράσουμε, θα συμφωνήσουν ότι ο Θεσσαλονικιός ρέφερι έπρεπε να πάει σπίτι του. Επίσης, όσοι θυμούνται τι έκανε στο ΟΑΚΑ, δεν εξεπλάγησαν για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Απόλλωνα και με το οποίο ισοφάρισε (1-1) τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, μια ισοπαλία που έβγαλε τους Κρητικούς εκτός τροχιάς ανόδου.
Ο Παπαδόπουλος, αν και δεν έκανε τίποτα χειρότερο από τον Κύζα στην Τούμπα όμως ο ΠΑΟ αντέδρασε μόνο με… ψιθύρους, στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε και την κάλυψη της προπαγάνδας. Βλέπετε, για το ανύπαρκτο πέναλτι σε δήθεν χέρι του Βιγοαφάνιες, τον δικαίωνε η …χιλιοστή κάμερα που ήταν στη στέγη Καλατράβα ή στο …πέμπτο σύννεφο δεξιά, άσχετα αν το ματς έγινε νύχτα.
Δεν μπορεί το παιδί ήταν κοντά στη φάση, άρα ήταν αδύνατο οι υπόλοιποι να βλέπουν τόσο καλά. Αλλωστε δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα, λες και στο ποδόσφαιρο κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή κάποιοι έχουν μυρίσει τα νύχια τους. Για να μην πούμε για το πέναλτι που δεν έδωσε σε ανατροπή του Κλωναρίδη στο 8’, το κάνουμε πάλι για να μην κουράσουμε, αφού δεν έκανε μόνο αυτά (όμως αν επιμένετε διαβάστε ΕΔΩ).
Ο Παπαδόπουλος λοιπόν έπρεπε να πάει σπίτι του και όχι να… τιμωρηθεί με τον ορισμό του στον αγώνα ΟΦΗ-Απόλλων 1-1. Ασφαλώς ούτε τώρα θα τον βγάλουν εκτός πινάκων. Θυμηθείτε ότι θα γίνει διεθνής, επειδή έδειξε ότι το αξίζει… Τα έκανε μαντάρα σε ντέρμπι της Λίγκας, τα έκανε μαντάρα σε ντέρμπι της Football League αλλά τον κρατάνε στους πίνακες. Δεν σας κάνει εντύπωση;
Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου…
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
«Το φετινό «έγκλημα» της Β’ Εθνικής, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Γεντί Κουλέ. Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 1-1.
Κάποιες ομάδες έπρεπε να «σφαγιαστούν» και κάποιες άλλες να βγούν με το «έτσι θέλω» στην Σούπερ Λίγκ!
Ο ΟΦΗ από ότι φαίνεται τους χαλούσε τη «σούπα» και έπρεπε να τον βγάλουν από τη μέση. Τους ανησυχούσε που αν και έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, η ομάδα μας έδειχνε διατεθειμένη να τα δώσει όλα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.
Τίμια και καθαρά μέσα στο γήπεδο!
Για αυτό μας έστειλαν ένα «συστημένο» διαιτητή για να βάλει ταφόπλακα στα όνειρα μας, μια ώρα αρχύτερα. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία, διαιτητής Σούπερ Λίγκ, μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε καθαρά και τίμια στο γήπεδο, μέχρι το τέλος, το στόχο μας.
Μετέτρεψε μια καθαρή βουτιά σε …πέναλτι, ενώ μετά το 1-0, έκανε ότι μπορούσε, με ανύπαρκτα φάουλ, για να μας κλείσει στην περιοχή μας. Λες και φοβόταν ότι κάποιος θα του τραβήξει το αυτί αν η ομάδα μας κέρδιζε το παιχνίδι και ο ίδιος δεν έβγαζε εις πέρας τη διατεταγμένη υπηρεσία του!
Τελικά τα κατάφερε!
Κατέστρεψε ένα παιχνίδι, ξεσήκωσε τους παίκτες και τον κόσμο και έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής! Μπράβο και σε αυτόν, αλλά και σε εκείνους που τον εμπιστεύονται και τον επιλέγουν σε τέτοια παιχνίδια.

Κύριοι, της ΚΕΔ, αυτό που έγινε σήμερα στο Γεντί Κουλέ, είναι και έργο δικό σας! Από ένα πρωτοπαλίκαρο σας! Ο ΟΦΗ δεν θα ζητούσε ποτέ εύνοια και από κανένα. Ηθελε την ισονομία, αλλά εισέπραξε κοροιδία!»