Τον έδιωξαν με τις ...κλωτσιές

***Παρασκήνιο: Η ελληνική υπόθεση θεωρείται πλέον στη FIFA κορυφαίο θέμα, εκτιμάται πως αφορά στην πιο ακραία και αποκρουστική για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κυβερνητική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο
***Ερχονται αλλαγές και εκλογές
Ο Κύπριος Καλοχαιρέτας (κατά κόσμο Κωστάκης Κουτσοκούμνης,) αυτό το απόλυτο τίποτε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, φίλος και συνεργάτης του κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, πρόεδρος μιας από τις πλέον διεφθαρμένες ομοσπονδίες του πλανήτη, «αφανής» συνεργάτης της αριστερής χουντικής κατοχής που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ, εντολοδόχος των χειρότερων ομάδων συμφερόντων εντός της FIFA και της  UEFA που συμμάχησαν με τον ποδοσφαιρικό βόρβορο της ελληνικής επικράτειας για να βάλουν πόδι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αυτή η κωμικοτραγική φιγούρα που εμφανίστηκε στας Αθήνας με ύφος (και ύψος) Ναπολέοντα ... μας άφησε (ποδοσφαιρικά πάντα) χρόνους!
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (και αφού πρώτα πήραν χαμπάρι όλοι περί τινός ανύπαρκτου και ανίκανου πρόκειται να εγκαταλείψει το σωτήριο έργο του στην ΕΠΟ (και στη διαιτησία βεβαίως - βεβαίως, της οποίας την ευθύνη, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των κυβερνητικών υπαλλήλων της εξυγίανσης, εξακολουθούσε να διατηρεί) και να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες δια της μεθόδου ... της αναβάθμισης.
Βεβαίως, οι εγχώριοι φίλοι του (πολιτικοί καθοδηγητές, επιχειρηματικά συμφέροντα, σφουγγοκωλάριοι από το παρελθόν και μπουκωμένα παπαγαλάκια κάθε φάρας) διαγωνίστηκαν (και διαγκωνίστηκαν) να ερμηνεύσουν την σκαιότατη αποπομπή του (περιμένετε γιατί τώρα θα ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις) από το ελληνικό πρόγραμμα ως προϊόν αναβάθμισης, πιστοί μέχρι τέλους. Ουδέν ψευδέστερο αυτού.
Ο Κύπριος Καλοχαιρέτας εκδιώχθηκε με σκαιό τρόπο από το ελληνικό πρόγραμμα, εξέλιξη που αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (κει ειδικότερα από το γραφείο του Προέδρου κ. Ινφαντίνο) μετά από επαρκέστατη και αντικειμενικότατη ενημέρωση που είχε ο ίδιος ο κ. Ινφαντίνιο από εγχώριες ποδοσφαιρικές συλλογικότητες, οι οποίες, με τη σειρά τους, κατάλαβαν, έστω και αργά, με τι παραγοντα είχαν μπλέξει. Βεβαίως, η FIFA δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί δημόσια τους λόγους για τους οποίους εξεδίωξε κακήν - κακώς από την Αθήνα το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό τίποτε, που κάποτε περιέβαλε με μεγάλη εκτίμηση. Συνέβαλαν στην δραματική αλλαγή εικόνας και κάποιες έρευνες που ξεκίνησαν για τα έργα του Κύπριου Καλοχαιρέτα, και σε άλλες ομοσπονδίες, τη σωτηρία των οποίων είχε αναλάβει εργολαβικά.
Η ελληνική υπόθεση θεωρείται πλέον στη FIFA κορυφαίο θέμα, εκτιμάται πως αφορά στην πιο ακραία και αποκρουστική για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο κυβερνητική παρέμβαση στην Ρήτρα Ανεξαρτησίας του αθλήματος, έχει, ήδη, επικοινωνηθεί σε όλες τις εθνικές ομοσπονδίες του πλανήτη (με ιδιαίτερη έμφαση στις ευρωπαϊκές), από την επίλυσή της εξαρτάται πια η ίδια η επιβίωση της αυτονομίας του αθλήματος και, όπως όλα δείχνουν, τα ωραία τώρα ξεκινάνε...
Πρώτο αποτέλεσμα των αλλαγών (είναι περισσότερες από μια) που αποφασίστηκαν; Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν και θα γίνουν με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας όσο και αν οι εθνικοί  αριστεροχουντικοί νεο-νταβατζήδες δεν θέλουν ούτε να ακούνε αυτό το ενδεχόμενο. Οι εκλογές θα γίνουν και μάλιστα με ένα πολύ ενδιαφέρον εκλογικό σύστημα, που μπορεί να δώσει λύσεις σε κομβικής σημασίας ζητήματα που απασχολούν τις εγχώριες ισορροπίες.
Εν αναμονή των εξελίξεων που θα είναι και σύντομες και πολλές.

Υ.Γ. Με τον κ. Κουτσοκούμνη δεν τελειώσαμε. Για να το πούμε, μάλιστα, με ακρίβεια ... τώρα ξεκινάμε. Ε! ρε γέλια!!!!