Το ανέκδοτο της ημέρας: Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης τελείωσαν τον Κύζα, αν και τον έστειλαν τιμωρημένο στην Τούμπα! - Κροκοδείλια δάκρυα…

Στην… ορφανή πλέον ΚΕΔ, καθώς ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης που τους επέλεξε και παράνομα τους έβαλε στις θέσεις τους για να διαλύσουν την ελληνική διαιτησία μας άφησε χρόνους, δεν έχουν κανέναν καθρέπτη για να κοιταχθούν; Το ερώτημά μας έχει σχέση με την διαρροή ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, που σύμφωνα με τον κανονισμό δεν έχουν τα προσόντα να κάνουν ορισμούς, τελείωσαν, τελειώνουν, θα τελειώσουν (διαλέχτεεεε!) τον Κύζα.
Τουλάχιστον οι άνθρωποι έχουν χιούμορ. Και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα αφού ο Κύζας ήταν τιμωρημένος για το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, καθώς δεν είδε ότι ο Πατίτο πριν το δεύτερο γκολ χρησιμοποίησε το χέρι του, όμως δυο εβδομάδες μετά τον έβαλαν και τον έβαλαν να σφυρίξει ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0, όπου πραγματοποίησε μια …επική σφαγή που πέρασε στην ιστορία. Δηλαδή, με βάση το λάθος του στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης έκριναν ότι ο διεθνής ρέφερι της ΕΠΣ Δράμας ήταν φορμαρισμένος για να σφυρίξει ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, αν και εξαιτίας του λάθους στο «Γ. Καραϊσκάκης» έπρεπε από τότε να πάει σπίτι του.
Τα παιδία παίζει… Τι άλλο να γράψουμε για τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη που δεν έχουν καταλάβει ότι ορισμός σημαίνει ευθύνη. Αρα, πρώτοι έπρεπε να παραιτηθούν και με τη φυγή του Κωστάκη έχουν καταλάβει ότι δεν τους θέλει καμία FIFA, αν δεν το κατάλαβαν θα το καταλάβουν. Τους εβαλαν για να... εκτελέσουν, μεταφορικά πάντα, την εξυγίανση.
Και σιγά μην είναι αυτοί στην ΚΕΔ για να τελειώσουν τον Κύζα.
Τουλάχιστον, γελάσαμε με τα κροκοδείλια δάκρυα…

Υ.Γ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα πέναλτι-δώρα στον Παναθηναϊκό, συνολικά εννέα, στο πρωτάθλημα, στα οποία οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης έκαναν τα στραβά μάτια και δεν τιμώρησαν κανέναν διαιτητή, χωρίς φυσικά να θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον Κύζα, ο οποίος έπρεπε να είχε πάει σπίτι του και από το ματς ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0 στις 16/10/16 που έπαιξε… λίμπερο των γηπεδούχων.