«Ορχήστρα» λαθών Παπαπέτρου και Κύζας, καθώς τα έδωσαν όλα για να αδικήσουν τον Ολυμπιακό

Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και ο Γιώργος Κύζας (Δράμας) δεν έβλεπαν τίποτα χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ. Τα πιο χοντρά λάθη, για οποία έχουν ευθύνη και οι δυο μαζί είναι τα εξής:
1)Φάνηκαν πολλά από αρχή, καθώς στο 22’ υπάρχει ανατροπή του Φιγκέιρας από τον Πατίτο Ροντρίγκες.
2)Στο 32’ υπάρχει το δεύτερο πέναλτι που δεν δόθηκε αφού στο γύρισμα του Μάριν η μπάλα βρήκε το χέρι του Σιμόες, πέναλτι που ζήτησε, με έντονες διαμαρτυρίες και ο Γερμανός, όπως και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού.
3)Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ (σ.σ. φωτογραφία από το χέρι του Πατίτο) υπάρχει …κονσέρτο από λάθη, άρα είναι άκυρο. Πριν το κόρνερ από το οποίο προέρχεται γίνεται φάουλ στον Ρέτσο που δεν καταλογίστηκε, αν και ο Χριστοδουλόπουλος τον τράβηξε από τη φανέλα, ενώ και για αυτή τη φάση συνυπεύθυνος είναι και ο πρώτος βοηθός Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας). Σα να μην έφτανε αυτό, αν προτιμάτε το αποκορύφωμα της αδικίας, είναι ότι ο σκόρερ Πατίτο έκανε κοντρόλ με το χέρι, κάτι που παραδέχθηκε μέχρι και ο Παναγιώτης Βαρούχας. Όμως, ο Παπαπέτρου δεν το είδε (σ.σ. άλλωστε δεν βλέπει ποτέ και τίποτα), ενώ ο Κύζας επέμεινε ότι μπάλα βρήκε στο σώμα του Πατίτο και όχι στο αριστερό χέρι του!


Υ.Γ. Να τους χαίρεται η Lady Referre που έπεισε τον Γκιρτζίκη να αλλάξει ο πίνακας των διεθνών.


Η ΑΕΚ με σέντερ φορ τον Παπαπέτρου!

Γράφει ο :  Μπάμπης Χριστόγλου

ΠΗΓΗ: www.sportotal.gr

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Παπαπέτρου που ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και είναι σίγουρος πως η ...εξυγίανση στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς. Θεωρεί πως ο Ολυμπιακός με την εμφάνιση του πρώτου ημίχρονου μπορεί να κάνει την ανατροπή.
Τι ακριβώς είναι η μπάλα το έχουμε γράψει πολλές φορές. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να τους έχει βάλει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι αυτοί πέρασαν χωρίς να βραχούν απέναντι. Δυο φορές το τόπι στα δοκάρια κι από εκεί και πέρα ο γίγαντας Παπαπέτρου που έκλεινε τα μάτια.
Δυο φάσεις για πέναλτι που δεν τον συγκίνησαν και το χέρι στο κοντρόλ του Πατίτο πριν σκοράρει τον βάζουν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων της ΑΕΚ. Είπαμε, στην εποχή της εξυγίανσης να σπρώχνονται οι ομάδες των εξυγιαντών αλλά το πράγμα παραπήγε. Ο Παπαπέτρου μετά τα αποψινά πάει για μεγάλη καριέρα.
Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει για την μεγάλη ανατροπή στο ΟΑΚΑ. Αν παίξει όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και δεν του προκύψει διαιτησία σαν του Παπαπέτρου μπορεί να τα καταφέρει. Θα χρειαστεί να μην τα θαλασσώνει σε κάποιες στιγμές η άμυνά του και να πάρει μπρος ο Φορτούνης. Δεν μπορεί να μένει μέσα σε ολόκληρο το παιχνίδι μόνο για να χτυπάει τα στημένα. Λάθος και ο Τάκης με τον Ανδρούτσο που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είναι σαν να κλάταρε ξαφνικά. Επεσε κατακόρυφα η απόδοση του Μάριν και όσο περνούσε ο χρόνος καταλάβαινες πως η κούραση καταπονούσε τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού. Παρ όλα αυτά το ματς κρίθηκε από τον γίγαντα Παπαπέτρου. Άξιος ο μισθός του και σίγουρη η καριέρα του...