Σκιές για στοχοποίηση και στα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ – Έπεσαν (ξανά) οι μάσκες - Κόπηκαν Λαμπρόπουλος και πέντε βοηθοί

***Ας δώσουν το βίντεο στη δημοσιότητα


Φάνηκε και στην πράξη ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης διαιτητών και βοηθών, καθώς προκύπτει τεράστιο θέμα, μετά τη διεξαγωγή και των σημερινών επαναληπτικών αγωνιστικών τεστ. Οι αρμόδιοι, δηλαδή από την ΚΕΔ αν έχουν αντίρρηση, αν θεωρούν ότι δεν υπάρχουν σκιές, ας δώσουν τα βίντεο στη δημοσιότητα, όμως δεδομένων και των πληροφοριών μας υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να εκτεθούν.
Κατά σύμπτωση στα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ, αφού είχαν φροντίσει να τους κόψουν τον Φεβρουάριο για να …πανηγυρίσει η προπαγάνδα, μετείχαν οι στοχοποιημένοι από την προπαγάνδα και συγκεκριμένες ΠΑΕ, άρα στο ίδιο έργο θεατές. Κατά σύμπτωση και σήμερα (27/03) υπήρξε εκ νέου στοχοποίηση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας.
Κόπηκαν ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) και οι βοηθοί Κουρομπύλια (στα σπριντ), Γεωργαράκος (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Δεν τους όριζαν, όμως πλέον έχουν συγκεκριμένο λόγο να μην το κάνουν. Αντίθετα πέρασαν οι Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Κασσαβέτης (Αιτ/νιας), Αναστόπουλος και Βεργέτης (Αρκαδίας) και Δουδούμης (Φθιώτιδας).
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχουν λόγους να μην ορίζουν συγκεκριμένους διαιτητές και βοηθούς και για αυτό και φρόντισαν να κόψουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούσαν και στα αγωνιστικά τεστ. Ολως τυχαίως αρκετοί από τους κομμένους βρίσκονται και σε «μαύρες λίστες» συγκεκριμένων ΠΑΕ, δηλαδή δεν τους θέλουν συγκεκριμένες ομάδες επειδή προτίμησαν να είναι ανεξάρτητοι και δεν προσκύνησαν. Δεν έλαβαν μέρος οι βοηθοί της Λίγκας (Σίπκας, Καραϊσαρίδης, Λάζαρης, Νατσιούλας) που ανήκουν στις ΕΠΣ της Βορείου Ελλάδας, οι οποίοι τελευταία στιγμή ειδοποιήθηκαν τελευταία στιγμή ότι θα τρέξουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Γιατί δεν άφηναν τους διαιτητές (π.χ. Λαμπρόπουλος) που είχαν αντιρρήσεις να δουν επί τόπου το βίντεο;
Γιατί ο γυμναστής μοίραζε κάρτες με το παραμικρό; Γιατί αυτός ο πόλεμος νεύρων; Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Γεωργαράκος είχε έντονο διάλογο μαζί του.
Γιατί δεν επέτρεπαν σε διαιτητές της Football League να πιάσουν το όριο της Superleague;
Γιατί τα αγωνιστικά τεστ οργανώνει η ΚΕΔ και όχι η Διεύθυνση Ανάπτυξης Διαιτησίας, όπως το παρελθόν;


ΥΓ: Μεγάλη… σφαγή έγινε και σε Football League και Γ’ Εθνική.